Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Un nou serviciu online oferit de SibiuOnline.com

Un nou serviciu online oferit de SibiuOnline.com

SibiuOnline.com a lansat un nou serviciu dedicat sibienilor, care are menirea de a ajuta producătorii și comercianții locali să își mărească vânzările, oferindu-le posibilitatea de a-și expune produsele într-un MALL online. Această platformă de tip B2C oferă posibilitatea producătorilor și comercianților locali să își deschidă magazine virtuale într-un timp foarte scurt, urmând ca produsele pe care le adaugă în aceste magazine să fie vizibile și disponibile pentru cumpărare în MALL-ul online.

Procedura de deschidere a unui magazin nu este complicată și se rezumă la simpla înregistrare pe site urmată de alegera unui abonament. Aceste abonamente au fost configurate în așa fel încât să acopere nevoile comercianților și producătorilor locali, iar prețurile acestora au fost gândite în așa fel încât să fie foarte accesibile, cel mai ieftin abonament fiind … 0 lei.


Acest mall online se adresează în egală măsură micilor producători de artizanat, mobilier, marochinărie sau apicoli, cat și comercianților de inbracaminte, suveniruri, articole sportive, foto/video, feronerie, electrocasnice sau materiale de construcție. Acestea sunt doar câteva exemple, gama de produse se poate extinde în funcție de oferta clienților, toate aceste produse fiind grupate în categorii și subcategorii pentru a ușura vizitarea MALL-ului în funcție de domeniul de interes.

[EPSB]Citeste si …

Catalogul cu link-uri se muta …

… sau alte articole din categoria STIRI

[/EPSB]

Livrarea produselor se va face direct de către vânzători, prin mijloace proprii sau apelând la o firma de curierat, sau dacă distanța dintre vânzător și cumpărător nu e prea mare, se poate face direct personal, dacă ambii sunt de acord cu această metodă. Nouă ne-ar fi plăcut să găsim și un curier local, preferabil pe bicicleta sau pe scuter, situație în care costurile de expediere ar fi fost mult mai mici pentru orașul Sibiu sau împrejurimi, iar timpul de livrare mult mai scurt,  insa din câte cunoaștem noi, în Sibiu nu există astfel de curier. Dacă ne-am înșelat, așteptăm cu nerăbdare un mesaj pe această temă.

Nici vizitatorii acestui mall online nu au fost neglijați. Pe lângă facilitățile obișnuite pe care le are orice magazin online, am pregătit și o secțiune cu concursuri cu premii oferite de comercianții prezenți în acest mall. Primul concurs va demara în câteva zile și o să fie anunțat prin intermediul newsletterului.

Adresa Mall-ului este:  http://mall.sibiuonline.com

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x