17 piese ale artiștilor locali sunt reunite pe CD-ul SIBIU SOUNDS Together 2020

Asociația Culturală S.ART anunță apariția CD-ului SIBIU SOUNDS 2020 care cuprinde 17 piese originale ale trupelor/muzicienilor din județul Sibiu.

Artiștii sibieni care au compoziții proprii pe CD-ul SIBIU SOUNDS 2020 sunt: ELVEN BIRD, SUBURBIA11, REVOLVER, ESU, WILDCHILD, THISOBEY, ALPHAQ, FLORIN THOMITS, DINAMIC, NEODIM, BASILVIO, ONENIGHTSTAND, AEONSUN, EVERGREED, VLAD PĂRĂU, RAREȘ PAROLĂ, SERGIU.

CD-ul constituie un produs de promovare a artiștilor locali și este distribuit către publicul sibian, turiști, vizitatori ai orașului, fiind o carte de vizită a creației artistice generată de mișcarea muzicală contemporană locală. Este un album de colecție, ce succede edițiile din anii 2018 și 2019, care au pus la un loc 13, respectiv 16 piese cu amprentă locală.

“Și în acest an muzica sibiană originală va ajunge la iubitorii ei. Îi invităm pe sibieni să își asculte artiștii. Muzica ce se regăsește pe CD este pentru toate gusturile, de la folk, hip-hop, la rock și metal.” declară Ilie Vlad, Președintele Asociației Culturale S.ART.

 

Informații suplimentare sunt disponibile pe pagina de facebook sibiusounds și pe site-ul www.sibiusounds.ro

 

CD-ul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Sibiu.

 

Persoană contact Ilie Vlad – 0722.381779

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!