Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Atelier de reciclare decorativa

Atelier de reciclare decorativa

Ce poti sa faci cu multe sticle, multa sfoara, culori si alte accesorii inedite? Ecologistii vor spune: “la reciclat cu ele”. Corect! Dar noi va propunem altceva: haideti sa le transformam in obiecte decorative pentru casa.

 

Pe ideea de ecologic art decoration, va propunem acest atelier dedicate adultilor si copiilor, la care vom invata cum sa realizam vaze ingenioase si suporturi pentru pixuri folosind sticle, borcane, sfoara, vopsele acrilice si multe alte elemente decorative neconventionale.

Cu aceasta ocazie vom incepe o serie de ateliere de reciclare, scopul acestora fiind de a confectiona produse cu utilitate, in baza a trei principii ecologice importante : reducerea consumului, reutilizarea si reciclarea.

Toate aceste activitati fac parte din eforturile de sensibilizare sibienilor cu privire la importanta diminuarii impactului pe care il avem asupra mediului prin practica refolosirii diverselor materiale.

Fiecare va crea un obiect al sau pe care il va putea utiliza sau il va putea face cadou, ca si o declaratie de protectie a mediului si de afirmare a propriei creativitati.

Cost atelier: 18 lei
Locatie: Izi D’Oro, Str. Balea, Nr. 8
Inscrieri: atelierulmagic@gmail.com
Contact: 0724 139 767
0751 76 7978

Va asteptam in lumea noastra plina de culoare, de inspiratie si relaxare.

[EPSB]Citeste si …

Atelierul piticilor indemanatici la Targul de PASTI

… sau alte articole din categoria STIRI

[/EPSB]

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545