Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Aventură perfectă pentru sfârșitul de săptămână în Jumanji 2

Aventură perfectă pentru sfârșitul de săptămână în Jumanji 2

Jumanji Welcome to the Jungle (2017), un excelent remake după filmul cu Robin Williams din 1995, a reușit să câștige atât inimile tinerilor, cât și pe cele ale celor care au trecut de prima tinerețe, însă își amintesc cu drag de pelicula de acum 24 de ani.

Realizat cu un buget de pana în 150 de milioane de dolari, filmul a atras încasări de aproape 1 miliard. Cu o distribuție de excepție, din care amintim doar numele lui „The Rock” Dwayne Johnson sau cel al lui Kevin Hart, succesul filmului din 2017 a fost atât de intens încât producătorii au stabilit imediat o continuare, numărul urmăritorilor pe rețelele de socializare a explodat (The Rock, de exemplu, are acum 164 de milioane de urmăritori pe Instagram) iar compania NetEnt a produs și lansat chiar un slot video Jumanji în vara lui 2018, inclus rapid și în oferta primului cazino online cu specific românesc, Vlad Cazino, poți accesa site-ul aici.

În plan cinematografic, mult așteptata continuare Jumanji: The Next Level a fost lansată pe 4 decembrie 2019 și îi are în prim plan pe aceiași Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart și Karen Gillan. Pe lângă ei, de această dată mai apar Danny DeVito și Danny Glover, care condimentează foarte bine acțiunea.

La ce să te aștepți de la Jumanji The Next Level?

Acțiunea se petrece la doi ani de la aventurile din primul film. Toți eroii din prima aventură sunt acum la facultate și așteaptă cu interes să vină Crăciunul pentru a se revedea. Întâlnirea îi aduce din nou în fața vechiului joc Jumanji (aparent distrus la finalul lui Jumanji: Welcome to the Jungle), care îi introduce în tărâmul magic și periculos pe care îl cunosc atât de bine. Ritmul acțiunii este alert iar situațiile neprevăzute sunt la tot pasul. Aventura este una plăcută iar glumele sunt potrivite pentru un film de weekend. Faptul că este un film bun este dovedit și de nota deloc mică primită pe IMDB (7,1), ceea ce pentru o comedie este mai mult decât decent. La capitolul aspecte negative, se poate spune că Tehnologia 3D din acest lung metraj nu este foarte bine implementată, unele secvențe fiind neinteligibile, susțin unii critici.

Per total însă, Jumanji The Next Level este un film ce merită văzut și te poartă în aventuri pe care le vei derula prin minte cu mult după ce ai ieșit din cinematograf.

După ce se termină filmul este bine totuși să rămâi pentru câteva momente în sala de cinema, deoarece genericul omagiază filmul cu Robin Williams din 1995 și sugerează un nou seqel.

Momentan, filmul a reușit să strângă doar 52.5 milioane de dolari, însă are toate șansele să atingă sau cel mai probabil să depășească succesul predecesorului său, dat fiind faptul că încă nu a fost lansat în foarte multe țări din lume, inclusiv în America sau Canada, acolo unde va rula începând cu data de 13 Decembrie 2019.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545