Bazaru cu lucruri gratis

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, între orele 10-17, a avut loc Bazarul cu lucruri gratis, ediţia a VI-a, la noul sediu al Universităţii Româno-Germane din Sibiu, Str. Rîului nr. 23, sala P1-Parter la iniţiativa Departamentului de Binefaceri, sprijinită de platforma LucruriGratis.ro

 

La eveniment au participat peste 60 de persoane care au venit cu diverse produse, de la electrocasnice, cărţi, cosmetice, jucării, bijuterii pana la încălţăminte, îmbrăcăminte, articole de copii si decoraţiuni. Atmosfera a fost una relaxantă, plăcută, iar sibienii şi-au ales produsele dorite, au stat la o poveste, la o cafea şi s-au legat prietenii.

 

Bazar cu lucruri gratis este un exerciţiu de solidaritate, o porţie de bunătate şi căldură umană, un prilej de a demonstra că dăruind, primeşti. Atunci când oferi, primeşti în loc zâmbete, mulţumiri şi recunoştinţa celor care apreciază gesturile pornite din suflet. Nu trebuie să fii bogat ca să faci cuiva un bine. Bazarul ne arată că împărţind ce ne prisoseşte, putem să contribuim la ajutorarea unor semeni. Copii noştri a avut ocazia să înţeleagă că nu toţi cei de vârsta lor au jucării şi că dăruind jucăriile vechi, pot să îşi aleagă altele noi.

 

În spatele platformei Job în Sibiu sunt voluntarii care ajută tinerii sibieni să îşi găsească un loc de muncă. Au fost înregistrate 15 CV-uri şi Job în Sibiu încearcă să-i ajute pe sibieni în găsirea unui loc de muncă.

 

Bunurile care au rămas în urma Bazarului au fost donate, prin intermediul Asociaţiei Spitalului de Psihiatrie Sibiu, persoanelor cu un grad ridicat de vulnerabilitate, persoanelor care primesc îngrijiri de sănătate mentală din cadrul Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gh. Preda” Sibiu .

 

Platformele LucruriGratis.ro şi Job în Sibiu , Universitatea Româno-Germană din Sibiu şi Asociaţia Spitalului de Psihiatrie Sibiu, mulţumesc tuturor sibienilor cu sufletul deschis, care au fost alături de evenimentul nostru.

bazar-01

bazar-02

bazar-03

bazar-04

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!