Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Cadouri de Pasti unicat la Targul de Pasti

Cadouri de Pasti unicat la Targul de Pasti

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Paștilor și toată lumea intră în febra pregătirilor – trebuie stabilite vizitele, meniul, invitații și nu în ultimul rând cadourile. Pentru cei care doresc să ofere ceva deosebit celor dragi, prietenilor sau colegilor, Târgul de Paști din Piața Mare reprezintă o soluție demnă de luat în seamă. Produse unicat, jucării realizate manual, decorațiuni din flori făcute cu gust, prăjituri de casă, suc natural de mere și diverse fructe sunt doar câteva exemple din oferta bogată a târgului.

 

„Târgurile de Paști au luat naștere în Europa pe vremea când nu existau magazine mari, iar micii producători se strângeau pentru a oferi oamenilor o gamă de produse de care aceștia au nevoie pentru această zi de sărbătoare. Chiar dacă acum avem multe magazine la dispoziție în acest sens, un cadou cumpărat la un târg de Paști este ceva deosebit – le aratăm celor dragi că ne-am luat timp să căutăm ceva potrivit și unic”, declară Andrei Drăgan Răduleț, managerul evenimentului.

 

La ediția de anul acesta a Târgului de Paști din Sibiu sunt prezenți 45 de expozanți veniți din toate colțurile țării.

 

De asemenea, în Turnul Sfatului, la primul nivel, este amenajată o expoziție de icoane a artistei sibiene Lucia Nica. Expoziția poate fi vizitată pe tot parcursul evenimentului.

 

Târgul de Paști din Sibiu este un eveniment inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei la București, după modelul evenimentelor austriece asemănătoare. Organizat pentru prima dată în 2010, este organizat anul acesta de Asociația Events for Tourism în parteneriat cu A1 Events. Evenimentul este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. Mai multe informații pe site-ul www.targuldepasti.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/targuldepasti

 

Persoană de contact pentru presă:

Andrei Drăgan Răduleț

0741617924

andrei@tlg.ro

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x