Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Călător în timp la Subterana Cinematografică

Călător în timp la Subterana Cinematografică

Subterana Cinematografică, cu sprijinul Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc, prezintă retrospectiva Lună Plină – Festivalul de Film Horror şi Fantastic, în data de 26 septembrie, la Librăria Humanitas din Sibiu, cu începere de la ora 20.00. 

Publicul sibian va avea ocazia să vizioneze un film al genului fantastic, dublu premiat pentru scenariu la Sundance & Independent Spirit: „Călător în timp” / Safety not Guaranteed (2012). Debutul americanului Colin Trevorrow reușește o abordare proaspătă a unui subiect foarte în vogă până acum 20 de ani – călătoria în timp. Datorită succesului acestui film, Trevorrow a primit din partea lui Steven Spielberg un job la care visau mulți: va regiza Jurassic Park 4. „Călător în timp” a fost distins cu Premiul publicului la ediţia de anul acesta a Festivalului Lună Plină de la Biertan.

2013-Subterana_LunaPlina

Sinopsis:
Trei angajaţi ai unei reviste se întrec în a lua un interviu unui om care a publicat un anunţ, conform căruia ar căuta pe cineva care să îl însoţească într-o călătorie în timp.

Biletul de intrare la proiecţii este de 7 lei. 

Rezervări:
Librăria Humanitas Constantin Noica
Str. Nicolae Bălcescu, nr. 16, Sibiu 
Telefon: 0269 211 434

Ioana Ciuban

Related Posts

Read also x