Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Campania „Copil fericit în Zlagna”

Campania „Copil fericit în Zlagna”

Sâmbătă, 12 decembrie 2015 școlarii din Zlagna au vizitat Târgul de Crăciun din Sibiu.

România anului 2015 nu înseamnă pentru toți tinerii acces la internet, Facebook, tabletă, telefon mobil, etc. România rurală este uneori ruptă de avantajele oferite de timpul în care trăim.

Școlarii din satul Zlagna (Sibiu) învață într-o clădire veche, dar sala lor de clasă e îngrijită și curată. La fel, conducerea școlii s-a îngrijit ca cei 14 elevi ai școlii (repartizați în cinci clase, la un singur învățător) să aibă o toaletă curată și foarte decentă. O toaletă în clădire, nu în curte.

Aproape de civilizație, satul Zlagna nu are semnal la telefon (în nicio rețea) și nici internet.  Așa că atunci când o asociație din Sibiu a venit cu pungi de Crăciun pentru acești copii și i-a dus la Târgul de Crăciun din Sibiu, copiii au fost cu adevărat fericiți.

Asociația Job în Sibiu mulțumește tuturor celor care au făcut posibilă această excursie și mai ales sponsorilor care au ajutat ca acești micuți să se simtă bine în Sibiu.

Asociația Job în Sibiu a fost fondată în iulie 2015 de către Bianca Staicu (specialist în resurse umane), Ileana Cojocaru (specialist în protecția muncii) și Marius Ciucă (antreprenor social).

Asociația Job în Sibiu are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități legate de carieră, facilitarea găsirii unui loc de muncă care să contribuie la dezvoltarea tinerilor, absolvenților, persoanelor defavorizate și a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educațional, cultural.

De asemenea, organizăm campanii de binefacere pentru că ne dorim,  ca cei care nu au resurse materiale dar care doresc să învețe, să se perfecționeze, își caute jobul mult visat să aibă acces mai ușor la educație și perfecționare.

Satul Zlagna: https://ro.wikipedia.org/wiki/Zlagna,_Sibiu

Poze: https://drive.google.com/drive/folders/0B-p_MGtmwpEWeks3c0FCWEZqNU0

 DSCN86811 DSCN87001 DSCN87441 DSCN89251 DSCN89671 DSCN90481 DSCN90591 DSCN90721

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x