Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Cariere europene şi concursul de selecţie a personalului UE

Cariere europene şi concursul de selecţie a personalului UE

Sibiu, 28 aprilie 2017, Hotel Ibis, 14.00-19.30

 

USR Sibiu propune tinerilor un eveniment de cunoaştere şi formare profesională.

Trainerul, sibianul Nicu Ştefănuţă, membru USR, responsabil pentru relaţii transatlantice al Parlamentului European, îşi propune să familiarizeze participanţii cu diversele oportunităţi deschise tinerilor absolvenţi sau tinerilor profesionişti de a accede la o carieră europeană.

Sibiul este din ce în ce mai mult un centru european de excelenţă pentru activităţi culturale şi academice, iar tinerii sibieni au toate calităţile necesare unei cariere internaţionale. Nu toţi ştiu însă că la Bruxelles, Strasbourg sau Luxembourg pot lucra pe tematica fondurilor regionale sau în domenii precum energia, agricultura sau comerţul, în slujba Comisiei Europeane sau a uneia din cele 44 de agenţii europene. Sau că pot consilia un membru al Parlamentului European. Sau că pot reprezenta o asociaţie de business în tehnologie sau lucra pentru biroul de legătură al UEFA.

Posibilităţile sunt variate iar accesarea lor este competitivă. De aceea, USR Sibiu îşi propune să faciliteze înţelegerea corectă a mecanismelor Uniunii şi să sprijine tinerii sibieni în drumul lor profesional.

Vă aşteptăm la o întâlnire în care să discutăm despre Uniunea Europeană şi carierele pe care ea le deschide.

Participanţii sunt invitaţi să se înscrie completand  formularul pe site-ul: http://sibiu.usr.ro/

 

Sibiu, 28 aprilie 2017, Hotel Ibis, Sala Turandot, între orele 14.00-19.30

Programul zilei

13.00 – 14.00 Întâlnire cu presa – USR şi activităţi de formare în comunitate

14.00 – 15.15 Introducere în cariere europene

15.15 – 15.30 Pauză de cafea

15.30 – 17.30 Introducere în concursul de selecţie a personalului EPSO – probele de aptitudini verbale, numerice, abstracte şi de analiză situţională

17.30 – 17.45 Pauză

17.45 – 19.30 Ceilalţi paşi ai concursului EPSO – assessment center şi selecţia finală. Concluzii şi întrebări.

Training powered by USR Sibiu

Anda

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545