Concurs de enduro pe zăpadă la Arena Platoș Păltiniș

 

 

Arena Platoș Păltiniș organizează un concurs unic în România, enduro pe zăpadă

În urma unei tombole, unul dintre concurenți va primi un voucher de înscriere în cel mai dur raliu de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs 2018.

 

Un nou eveniment inedit și-a făcut anul acesta loc în programul concursurilor organizate de complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș. Motocicliștii din întreaga țară se pot înscrie la concursul „White Enduro”, singurul concurs de enduro pe zăpadă din România. Pe lângă ineditul concursului, competitorii au șansa să câștige un voucher de înscriere în ediția de anul viitor a celui mai dur raliu de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs.

White Enduro este gândit să fie distractiv şi va folosi o parte din traseele de la ediţia 2017 a Red Bull Romaniacs, cele aflate lângă pârtiile de schi de la Arena Platoş Păltiniş. Evenimentul se adresează atât enduriştilor care au motociclete echipate cu pneuri cu ţinte cât şi celor care vor să ruleze cu pneuri clasice de enduro sau motocros. Provocarea va fi împărţită în două categorii, divizate în două clase: cauciucuri cu ținte și cauciucuri fără ținte. Startul se va da în masă, calificările sunt programate în după-masa zilei de 28 decembrie, riderii urmând să parcurgă un tur cu o lungime între 4 şi 10 km, în funcţie de condiţiile meteo. Cursa este programată după lăsarea întunericului şi vor fi de parcurs 3 sau 5 tururi, în funcţie de condiţiile meteo. Startul va fi dat din parcarea complexului, concurenții vor trece printr-un check-point și se vor îndrepta spre finish, tot în parcarea Arena Platoș. Concurenții sunt obligați să poarte echipament de protecție și să dețină asigurare de sport, aviz de la medicul de familie apt pentru sport sau licență de motor sport. Taxa de înscriere în concurs este de 80 de lei iar concurenții se pot înscrie în avans, până în data de 27 decembrie, urmând acest link – https://goo.gl/S4xd5X

Premiile sunt pe măsura provocării. Pe lângă cauciucuri și multe alte surprize, toți concurenții vor participa la o tombolă iar câștigătorul va avea posibilitatea să se înscrie gratuit la Red Bull Romaniacs 2018. De asemenea, concurenții vor putea câștiga vouchere în valoare totală de 1500 de lei de la KTM si de 1000 de lei de la Sidi, Acerbis și Oneal.

White Enduro va avea loc în 28 decembrie. Înscrierile la fața locului au loc între 10 și 12:30, în apreski-ul complexului. La ora 13 încep calificările iar la ora 17 vor avea loc finalele tuturor categoriilor.

Pentru mai multe detalii

Bogdan Brylynski

PR and Media Relations

0745.320.343

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!