CONCURS DE IDEI – Bradul de Craciun ”altfel”

Artiștii, arhitecții și iubitorii de frumos sunt invitați să transforme fântâna arteziană “de la telefoane” într-un brad de Crăciun… altfel.

 

În luna decembrie, piațeta “de la telefoane”, de pe str. Nicolae Bălcescu din Sibiu, va găzdui mini-târgul de Crăciun „Orășelul Fermecat”. Organizatorii își doresc să implice sibienii în amenajarea Orășelului Fermecat astfel că au scos la concurs amenajarea bradului “altfel” ce va fi construit peste fântâna artenziană de aici, nefuncțională pe timp de iarnă.

 

Concursul de idei Bradul de Crăciun ”altfel”, care urmărește selectarea celei mai bune idei de amenajare a fântânii arteziene din piațeta ”de la telefoane”, sub forma de brad de Crăciun, se va desfășura pe parcursul lunii noiembrie și se adresează publicului larg, iubitorilor de frumos și celor care au o idee inovativă și doresc să o pună în practică. Cei interesați pot participa individual sau în echipe. Important de reținut este faptul că înscrierea și participarea la concurs trebuie să fie asumată, astfel încât câștigătorul va avea la dispoziție 3 zile pentru a-și pune ideea in practică.

 

Înscrierile la concurs se fac până în 19 noiembrie 2017, urmând ca organizatorii să anunțe câștigătorul în data de 21 noiembrie. Construirea bradului de către câștigător se va face în perioada 27-30 noiembrie, cu sprijinul logistic al organizatorilor.

 

Premiul: 1.000 de euro

 

Premiul este în valoare de 4.700 lei, iar această sumă trebuie să asigure costurile necesare implementării ideii câștigătoare. Participanții, individuali sau în echipe, pot să fie sprijiniți și de companii-sponsor, care vor putea susține costurile suplimentare de implementare și vor avea posibilitatea să monteze în bradul construit decorațiuni personalizate.

 

Înscrierile se fac la adresa OraselulFermecat@gmail.com iar detaliile și regulamentul se găsesc pe pagina oficiala de Facebook a Târgului: Orășelul Fermecat. Pentru alte informații, cei interesați pot să contacteze organizatorii la numărul de telefon 0746.195005.

 

Luna decembrie transformă piațeta “de la telefoane” într-un orășel fermecat

 

Orășelul Fermecat este un mini-târg de Crăciun organizat de către Asociația Art Point și co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, piațeta “de la telefoane” de pe str. Nicolae Bălcescu, va fi amenajată temporar întocmai ca un mini-orăşel pentru copii, pe două laturi ale fântânii arteziene de aici fiind amplasate căsuţe realizate în cel mai mic detaliu pentru a replica clădirile sibiene. Aceste căsuţe, alături de celelalte decoraţii, te transferă într-un spaţiu de basm, specific sărbătorilor.

 

Mini-căsuţele vor adăposti pe întreaga perioadă a lunii decembrie un mic târg cu diverse produse care mai de care mai atractive: jucării de lemn pentru copii, produse specifice iernii, globuri şi decoraţiuni de Crăciun, dulciuri şi bunătăţi tradiţionale, produse vestimentare de sezon și altele.

 

În cadrul Orăşelului Fermecat vor fi organizate în fiecare weekend concerte de colinde, muzică de cor, teatru de păpuşi pentru copii iar în 23 decembrie Moș Crăciun va împărți cadouri trecătorilor.

 

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!