Concurs de selecție pentru Street ART Festival

Sibiu International Street ART Festival se pregătește pentru a doua ediție și anunță demararea unui nou concurs de selecție pentru artiștii care vor să participe în proiectul din acest an. Asociația ART Factory Transilvania caută de astăzi tineri talentați care vor să-și expună lucrările în locațiile pregătite pentru ediția a doua a Festivalului. ”Concursul se adresează tuturor artiștilor, în special celor la început de drum. Lucrările selectate vor fi implementate  în Festival alături de lucrările unor artiști vizuali din țară și străinătate cu renume în «streetart». Lucrările pot fi picturi murale, picturi 3D sau instalații, orice tip de artă care poate fi realizată în stradă”, anunță unul din coordonatorii evenimentului, Florina Vlad.

Înscrierile se pot face până în 5 iunie 2016,  la  office@streetartfestival.ro . Mai multe detalii se pot gasi pe pagina  www.streetartfestival.ro

 

Timp de o săptămână, între 22 și 28 august 2016,  se va desfășura a doua ediție a Sibiu International Street ART Festival.

 

Ca o mică recapitulare, anul trecut am inaugurat oficial Primul Tur de Artă Stradală din România, prin realizarea a 14 lucrări pe 7 școli din diverse cartiere ale Sibiului. Daca nu ați reusit să le vedeți, vă invităm sa o faceți la:

 

Școala Gimnazială nr. 20, de pe Macaralei, nr. 1;

Școala Gimnazială „Regele Ferdinand” de pe Str.Șureanu, nr. 1;

Școala Gimnazială „RaduSEelejan” de pe Str.Șoimului, nr. 13;

Școala Gimnazială nr.21 de pe Str. Luptei nr 27;

Liceul teoretic Constantin Noica, de pe Str. Oștirii, nr. 5;

Școala Gimnazială Nicolae Iorga de pe Str. Nicolae Iorga, nr. 56;

Școala Gimnazială nr.1, de pe Str. Hațegului nr 8.

 

Anul acesta vom definitiva Primul Tur de Artă Stradală din România, continuând  lucrările pe școli. Se va realiza și o hartă cu ajutorul căreia îl vom promova în centrele de informare turistică.

 

Turul înseamnă două ore de mers relaxat cu bicicleta și este o ocazie inedită de a vedea și alte zone din Sibiu, nu doar Centrul Istoric.

Tema proiectelor din acest an, o continuare a temei de anul trecut, este: „Invață să zbori!„

Pe lângă picturi murale vom organiza și workshop-uri, conferințe, proiecții, concerte etc.

 

Mulțumim sponsorilor și partenerilor de anul trecut care au ales să creadă într-un eveniment nou, sprijinindu-ne și de-a lungul anului în implementarea viziunii : „Revitalizarea orașului prin ARTĂ!”

 

Sibiu International Street ART Festival este un festival cofinanțat de Consiliul Local Sibiu și PrimăriaMunicipiului Sibiu.

 

Mai multe informații și poze pe facebook: Street Art Festival – Sibiu și pe www.streetartfestival.ro (în lucru)

 

Organizator:Asociația ART Factory Transilvania

Persoană de contact: Florina Vlad, telefon: 0727/345385, mail: office@streetartfestival.ro

 

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!