Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

conferința regională Zoom IN

conferința regională Zoom IN

Ce să facă profesioniștii HR ca să se adapteze conextului actual al pieței muncii?

În 26 aprilie, la The Office Cluj-Napoca, conferința regională Zoom IN aduce și în acest an în discuție ultimele noutăți pentru specialiștii HR și manageri. Tema acestei ediții surprinde provocările cu care aceștia se confruntă în contextul actual al pieței muncii: procesele de HR clasice devin prea rigide pentru un mediu de business mult prea impredictibil și dinamic.

 

Ediția 2018

Ediția din acest an a conferinței propune un subiect îndrăzneț- Employee Experience (experința angajaților)-  un concept nou, integrat, care se bazează pe feedback-ul angajaților din companie. Pentru informații cât mai avizate, agenda include perspectiva specialiștilor internaționali și naționali, cu expertiză în domeniu, dar și a companiilor locale.

 

Speakeri

Primul speaker confirmat este Heleen Mes- HR director & employee experience @Happiness Bureau, din Olanda. Heleen are peste 25 de ani de experiență în domeniul resurselor umane, fiind considerată un specialist de referință în industrie, ajungând de 2 ori în lista celor mai buni 10 angajatori din postura de HR manager al Dutch National Bank și Sonepar NL.

 

Dă un Zoom pe site-ul conferintei pentru a vedea agenda, speakerii si pentru a-ti luat biletele la pret de early bird! Ne vedem la conferință,  în 26 aprilie 2018, la The Office, Cluj-Napoca!

 

Evenimentul este organizat de Azimut Happy Employees – singura compannie românească certificată Freedom centered de către organizația internațională WorldBlu. În încercarea de a ne atinge viziunea ca toate echipele din lume să-și atingă potențialul lor maxim, oferim servicii de training, team building, consultanță și coaching.

 

Persoană de contact:

Ana-Maria Vușcan

PR&Trainer

Telefon: 0773-81-28-60

Email: anamaria.vuscan@happy-employees.eu

Web: www.happy-employees.eu

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545