Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Cupa Davis la Sibiu

Cupa Davis la Sibiu

Echipa națională de tenis a României întâlnește între 6 și 8 martie reprezentativa Israelului în Cupa Davis.

Partidele vor avea loc în Sala Transilvania din Sibiu

 

În urmă cu câteva momente s-a încheiat tragerea la sorți a partidelor ce vor avea loc în cadrul întâlnirii de Cupa Davis dintre România și Israel. Prima partidă îi va aduce față în față pe Adrian Ungur și Bar Botzer iar în cel de-al doilea meci de simplu se vor întâlni Marius Copil și Dudi Sela. România va trimite în partida de dublu cuplul Florin Mergea / Horia Tecău în timp ce Israelul se va baza pe Johathan Erlich și pe Edan Leshem. Ultimele două partide de simplu se vor desfășura între Adrian Ungur și Dudi Sela și Marius Copil cu Bar Botzer. În cazul în care România va câștiga primele trei partide există mari șanse ca reprezentantul Sibiului, Victor Cornea, să ia locul unui titular în partidele de duminică.

Primele două partide de simplu se vor desfășura vineri, 6 martie, partida de dublu sâmbătă, iar în 8 martie ultimele două meciuri de simplu. Partidele se vor desfășura pe suprafață hard.

 

Bilete și la Sala Transilvania

 

Biletele pentru întâlnirea România – Israel, contând pentru turul 1 al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis, sunt puse în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. Preţul unui bilet este de 40 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri- 06.03, sâmbătă- 07.03 şi duminică- 08.03.09) este de 100 de lei. Biletele pot fi cumpărate, de asemenea, și de la punctul de vânzare al Sălii Transilvania.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x