Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Cursa familiilor la Arena Platos

Cursa familiilor la Arena Platos

Cea de-a doua ediție a concursului de ski și snowboard dedicat exclusiv familiilor va avea loc în weekend în complexul Arena Platoș din Păltiniș. Prima ediție a acestui concurs a fost primită excelent, la start s-au aliniat peste 20 de familii care s-au întrecut pentru marele premiu. Iar distracția a fost maximă, cu puștani de 4-5 ani sau bunici trecuți de 60.

Concursul este unul de tip slalom special și va avea loc pe pârtia B1. Sâmbătă, înscrierile vor fi deschise la ora 9 în apreski și se vor închide la ora 11:20. Cei care doresc să se înscrie în avans o pot face prin email, pe adresa concurs@arenaplatos.ro. Pentru înscrierea în concurs fiecare familie trebuie să fie reprezentată de minim 3 membri, 2 adulți și 1 copil sau 1 adult și 2 copii. Concurenții pot utiliza atât schiuri cât și plăci de snowboard. Competiția este compusă din două manșe iar cei mai buni timpi realizați de fiecare dintre membrii familiei vor fi cumulați pentru rezultatul final care va genera punctajul de concurs. Ratarea unei porți de slalom duce automat la descalificarea concurentului pentru manșa respectivă. Concursul nu are taxă de înscriere însă se va achita o garanție de 30 de lei pentru numărul de concurs, garanție care va fi returnată la finalul competiției. Concursul va începe la ora 11. „Arena Platoș este un complex gândit special pentru familii. Am investit multă atenție în școala de ski, în centrul de închirieri, în modalitățile de petrecere a timpului atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Cursa dedicată familiilor este unul dintre cele mai atractive evenimente pentru noi și pentru prietenii noștri care vin sezon de sezon la Arena Platoș”, spune Martin Freinademetz, unul dintre patronii complexului de ski și snowboard din Păltiniș.

Pentru mai multe detalii

Bogdan Brylynski

press@brylu.ro

0722.227.297

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x