Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

2% pentru Joaca de-a ecologia

2% pentru Joaca de-a ecologia
2% pentru Joaca de-a ecologia

When

19/01/2017 - 02/02/2017    
10:00 AM - 11:00 AM

Where

Piata Mare Sibiu
Piata Mare, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Tu cum îți imaginezi viitorul?

Copiii de azi vor fi decidenții de mâine!

Vrei să decidă pentru un viitor verde?
Vrei să respire aer curat?
Vrei să se plimbe în natură?
Vrei să se bucure de minunățiile Planetei noastre?

Susține educația ecologică a copiilor și donează 2% din impozitul pe venit către Asociația „Joaca de-a ecologia”!

Poți completa și trimite formularul personal*
sau
Ne poți oferi datele si ne ocupăm noi de întreaga procedură:

Email: ralucahristu@yahoo.com
Mesaj privat FB: https://www.facebook.com/raluca.faloba
Mesaj privat FB: https://www.facebook.com/joacadeaecologia/
………………………………………………………………………………
*
Asociația Joaca de-a ecologia
CIF: 36651484
Cont bancar: RO10RNCB0284153263790001

Formular 230
Se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii în cazul în care au efectuat în anul de raportare cheltuieli pentru acordarea de burse private conform Legii nr.376/2004 privind bursele private, cu modificările ulterioare, și solicită restituirea acestora, sau în cazul în care optează pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual, pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii sau unităților de cult. Cererea se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii.

Formular 200
Declarația se depune de către persoanele fizice care realizează, în mod individual sau într-o formă de asociere, venituri în bani și/sau în natură din România, provenind din: activități independente, cedarea folosinței bunurilor cu excepția veniturilor din arendă, activități agricole pentru care venitul net se stabilește în sistem real, piscicultură, silvicultură, transferul titlurilor de valoare și orice alte operațiuni cu instrumente financiare, inclusiv instrumente financiare derivate, precum și din transferul aurului financiar, jocuri de noroc, alte surse, pentru care contribuabilii au obligația depunerii declarației. Declarația se depune, împreună cu anexele completate, dacă este cazul, în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire ori prin celelalte metode prevăzute de lege. Declarația poate fi depusă și prin mijloace electronice de transmitere la distanță: prin intermediul serviciului Spațiu Privat Virtual sau utilizând serviciul de depunere declarații on-line, existent pe portalul e-guvernare.ro.
………………………………………………………………………………
Data limită pentru depunere: mai 2017

2% pentru Joaca de-a ecologia

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545