25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP – Festival – ediția V


 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP - Festival - ediția V
Loading Map....


Data: 25/04/2015 - 26/04/2015
Ora: 6:00 PM - 11:30 PM
Locatia: - LOCATII MULTIPLE Sibiu -


Adauga in Google Calendar


Un festival de teatru organizat de o structură independentă – Asociația Culturală BIS, Sibiu. Iată că am ajuns la ediția cu numărul 5. Conceptul festivalului nostru (TEATRU NON-STOP) a adus spectatori din țara întreagă încă de la prima ediție, cea din primăvara anului 2011. Da, este într-adevăr vorba de teatru non-stop, se joacă fără încetare mai mult de 25 de ore, în mai multe locații din oraș, simultan. Spectatorii sunt părtași la un carusel al emoțiilor preț de o noapte și o zi.
Încă de la prima ediție, actori tineri din companii independente au pășit pe scenele festivalului nostru alături de nume mari ale scenei românești: Horațiu Mălăele, Marcel Iureș, Dan Puric, Florin Piersic, și nu numai.
La ediția precedentă, cea din anul 2014, 25 de spectacole și de evenimente au avut loc în 10 locații din oraș: de la săli de teatru, la spații mai puțin convenționale. Sala Thalia, Teatrul Gong, Biblioteca Astra, localuri din Piața Mică a orașului, Piața Mare a orașului – peste tot s-a respirat teatru, iar mii de spectatori au fost alături de noi.
În 25 aprilie 2015 vom da startul ediției aniversare. Va fi o ediție cu multe surprize, cu invitați de marcă din țară și din străinătate.
Vino alături de noi, la Sibiu, în week-endul 25-26 aprilie 2015 !
RESPIRĂ. TEATRU alături de echipa festivalului-maraton “25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”.
Va fi un week-end magic!

04-25deore

25 de ore de teatru, 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP - Festival - ediția V, evenimente, piata mare, piata mica, sala thalia, sibiu, teatrul gong