Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

A 11-a ediție Focus Sibiu

A 11-a ediție Focus Sibiu
A 11-a ediție Focus Sibiu

When

23/05/2018 - 30/05/2018    
Toata ziua

Where

Primaria Municipiului Sibiu
false, false, false

Event Type

Loading Map....

Timp de două săptămâni, cele mai importante evenimente sociale, culturale sau sportive din anul precedent se vor regăsi în expoziția retrospectivă Focus Sibiu 2017

  • Vernisajul expoziției are loc miercuri, 23 mai, de la ora 19:30 în curtea interioară a Primăriei Sibiu

 

Zeci de evenimente culturale, sportive și sociale  compun cea de-a 11-a ediție a expoziției de fotografie de presă Focus Sibiu, expoziție ce face parte din Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu. Silvana Armat, Sebastian Marcovici, Dragoș Dumitru și Cristian Cojocariu spun în peste 100 de fotografii povestea Sibiului din anul 2017. Anul trecut a fost marcat puternic de vâlvătaia socială izbucnită în iarnă, când decizia Guvernului României de a promova deja celebra Ordonanță 13 a scos sute de mii de oameni în stradă. Sibiul a fost unul dintre cele mai active orașe din țară în aceste proteste. Piața Mare și marile bulevarde ale orașului au fost ocupate constant de mii de oameni care au dorit să își facă auzite vocea și dorințele. Creativitatea protestatarilor, îndărjirea lor, demnitatea cu care au defilat seară de seară, toate se vor regăsi într-o secțiune special dedicată acestor proteste, în cadrul expoziției retrospective.

Expoziția Focus Sibiu va fi vernisată în data de 23 mai, de la ora 19:30, în Curtea Interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. „2017 a fost un an extrem de încărcat din punct de vedere al evenimentelor. A fost un an tumultos însă plin de rezultate pentru noi, cei care vedem Sibiul prin obiectivul aparatului de fotografiat”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu. Expoziția Focus Sibiu va putea fi vizitată în perioada 21 mai – 5 iunie, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8 și 16, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. Fotografiile edițiilor anterioare pot fi văzute pe pagina www.Facebook.com/FocusSibiu.

 

Expoziția retrospectivă Focus Sibiu face parte din Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu.

Focus Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu, cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.

Parteneri principali: Nikon România, Romgaz.

Expoziție printată de Plastic Pro

 

Pentru mai multe detalii

Bogdan Brylynski

PR and Media Relations

press@brylu.ro

0745.320.343

Read also x