Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Atelier & jocuri muzicale cu Cristina Andone și Editura Nemi

Atelier & jocuri muzicale cu Cristina Andone și Editura Nemi
Atelier & jocuri muzicale cu Cristina Andone și Editura Nemi

When

10/06/2017    
11:30 AM - 12:30 PM

Where

Librăria Humanitas Constantin Noica
Nicolae Bălcescu, 16, Sibiu, 550159

Event Type

Loading Map....

Editura Nemi – Cărți pentru copii și Librăria Humanitas Constantin Noica vă așteaptă cu mare drag la „Școala de muzică a iezilor talentați”, un atelier cu jocuri muzicale special conceput de Cristina Andone, autoarea cărții „Enescu și hora razelor de soare”, sâmbătă, 10 iunie, de la ora 11.30.

Vârsta recomandată: 6+
Un volum nou ce completează colecția binecunoscută a Cristinei Andone, Povești din Pădurea Muzicala, cu ilustrații de Adriana & Sebastian Oprița si Thea Olteanu
Cartea este insoțită de un CD cadou cu o oră de muzică enesciană: cele două Rapsodii Române și Simfonia a II-a în La major.
Colecția Povești din Pădurea Muzicală reprezintă o serie de povești pentru copii scrise de Cristina Andone, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii.
Cărțile, original illustrate de Adriana și Sebastian Oprița și Thea Olteanu, îi vor „împrieteni” pe copii cu muzica clasică, oferindu-le, într-un mod accesibil, informații esențiale pentru cultura lor generală.

Participarea este gratuită și face pe baza unei rezervări pe sibiu@humanitas.ro.

Atelier & jocuri muzicale cu Cristina Andone și Editura Nemi

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545