Atelierul de meșteRILIT // Surprize de 8 martie


Atelierul de meșteRILIT // Surprize de 8 martie
Loading Map....


Data: 10/03/2018
Ora: 10:00 AM - 2:00 PM
Locatia: Teatrul GONG Sibiu


Adauga in Google Calendar


Sâmbătă, 10 martie, orele 10:00 şi 12:00
——————————
ATELIERUL DE meșteRILIT
– atelier de creație –
SURPRIZE DE 8 MARTIE

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
IepuRILĂ şi AuRILĂ dedică un întreg atelier Zilei Internaţionale a Femeii. Sărbătorim împreună mamele, bunicile, mătușile, surorile, femeile din viața noastră, cu ocazia zilei de 8 martie. Învățăm să le apreciem și să fim recunoscători, creând din diverse materiale o serie de cadouri unicate. Ca orice cadou, totul e o surpriză!

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

Atelierul de meșteRILIT, Aurelia Călinescu, sibiu