Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Campania „Daruind, aduci bucurie”

Campania „Daruind, aduci bucurie”
Campania "Daruind, aduci bucurie"

When

21/11/2014    
11:00 AM - 12:00 PM

Where

Centrul de tineret Sibiu - AICI
Str. N. Teclu nr. 41, etajul 1, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Spiritul Craciunului aduce în sufletul fiecăruia dintre noi bunătate, încredere şi speranţă iar oferirea cadourilor în preajma sărbătorilor de iarnă este o tradiţie îndrăgită în special de copii. Cu toate acestea, o parte semnificativă dintre cei mici nu se pot bucura de un astfel de privilegiu iar mulţi dintre ei nu au simţit niciodată bucuria găsirii unui cadou sub bradul de Crăciun.

Asociaţia Internaţională de Tineret BECOME, prin Compania de Teatru, organizeaza o campanie de donaţii de jucării pentru copiii nevoiaşi,
,,Dăruind, aduci bucurie!” .

Cei care doresc să aducă un zâmbet celor mai puţin norocoşi, pot dona jucării noi sau în stare încă bună de funcţionare la Centrul de tineret Sibiu – AICI.
Ne puteti contacta la telefon 0745 261 751 sau venind in fiecare duminica dimineata la centrul de tineret din str Nicolae Teclu la spectacolele dedicate copiilor.
In data de 21 decembrie la finalul campaniei “Dăruind, aduci bucurie!”, Moş Crăciun va aduce cadouri celor mai mici dintre cei prezenţi la Centrul de Tineret şi va lua cu el jucăriile adunate pentru a le duce copiilor din centre de plasament sau se vor îndrepta spre comunităţile din mediul rural din zona Mărginimii Sibiului.

2014-11-daruind

Read also x