Capital Cultural #6 și-un concert de muzică acustică


Capital Cultural #6 și-un concert de muzică acustică
Loading Map....


Data: 14/03/2017
Ora: 6:00 PM - 8:00 PM
Locatia: Librăria Habitus


Adauga in Google Calendar


Cu numărul 6, revista Capital Cultural intră în al doilea an de când ne adunăm poveștile culturale între pagini proaspete și foșnitoare, cu parfum de vremuri vechi și hârtie nouă. Aceste 64 de pagini sunt de fiecare dată o bucurie, pe care, în mod tradițional, vrem să o împărtășim cu voi, cititorii și prietenii noștri. Pentru noi (un grup mic de jurnaliști independenți și voluntari), fiecare număr e o mică victorie: câștigăm lupta cu zerourile din bugete, câștigăm noi susținători.
De data aceasta, ne întoarcem acolo unde lansam anul trecut, în ianuarie, primul număr Capital Cultural – la Librăria Habitus. Ne propunem un eveniment la fel de cald ca fiecare dintre întâlnirile noastre, cu discuții informale, priviri retrospective asupra celor 10 ani de când Sibiul a fost Capital Culturală Europeană (focusul acestui număr) și un concert de muzică acustică, susținut de Iulia Em.
Vă așteptăm marți, ora 18.00, la Librăria Habitus cu reviste de curând despachetate din coletele de la tipar, muzică specială și un desert pe măsură.

Invitată specială: artista Iulia Em (iuliaem.ro)

Parteneri ai evenimentului: Librăria Habitus și Culinarte

capital cultural 6

capital cultural, Iulia Em, libraria habitus, sibiu