CINE M-A vazut la Habitus: BUCURESTI, UNDE ESTI?


CINE M-A vazut la Habitus: BUCURESTI, UNDE ESTI?
Loading Map....


Data: 03/12/2014
Ora: 8:00 PM - 9:30 PM
Locatia: Librăria Habitus


Adauga in Google Calendar


Miercuri, 3 decembrie, CINE M-A văzut la Habitus aduce în fața publicului sibian un documentar românesc: Bucuresti, unde ești?, regia Vlad Petri, un film intim, personal, despre oameni și poveștile lor din stradă. Un film despre o lume confuză, aflată intr-o continuă tranziție între un trecut comunist și un viitor incert.
Proiecția va avea loc miercuri, 3 decembrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
După 23 de ani de la Revoluţie oamenii se întorc în stradă, recucerind spaţiul public. Vlad Petri le urmăreşte poveştile pentru o perioadă de 1 an, de la primele zile ale protestelor până în zilele Referendumului pentru demiterea preşedintelui. Acesta nu e un film didactic despre un fenomen politic, e o analiză a străzii pornind de la poveştile oamenilor, de la revendicările, dorinţele şi viziunile lor despre democraţie.

Preţ bilet: 10 lei (proiecție film + cafea/ceai la alegere).

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Librăria Habitus şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu, cu sprijinul Transilvania Film.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Continental Automotive Systems.

Parteneri media: Tribuna, Turnul Sfatului, SibiuOnline.com

Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu, Bucuresti, CINE M-A văzut la Habitus, habitus, sibiu, Transilvania Film, unde ești, Vlad Petri