Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Citirea rapidă. Învață să înveți

Citirea rapidă. Învață să înveți
Citirea rapidă. Învață să înveți

When

19/11/2019    
7:00 PM - 8:30 PM

Where

Edu Hub
Bulevardul Victoriei 31, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
Descoperă citirea rapidă optimizată!
Învață să înveți. Descoperă citirea rapidă optimizată. Vino să vezi ce este și cum îți poți dezvolta și tu această deprindere utilă la orice vârstă. Atelier adresat #părinților #adulților #profesorilor
#copiilor cu #vârste de peste 14 ani

⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/qJ9zE5jGiCrpPce39

Citirea rapidă optimizată este o metodă de învățare eficientă. Oricine poate să învețe citirea rapidă optimizată. Tot ce trebuie să facă este să se antreneze. Vei descoperi beneficiile folosirii citirii rapide optimizate în viața de zi cu zi.

Cu cine?
Psiholog Calin Dragoman – „Sunt pasionat de înțelegerea și punerea în valoare a mecanismelor minții umane și de utilizarea tehnologiei în psihologie. M-am specializat în consiliere psihologică cognitiv-comportamentală aplicată în special în domeniul optimizării și dezvoltării personale. Am dezvoltat programul de instruire în citirea rapidă optimizată – SpeeRead – pe baze științifice riguroase, pornind de la modul în care funcționează ochii, mintea și memoria noastră. Citirea rapidă optimizată este o metodă de învățare eficientă. Oricine poate să învețe citirea rapidă optimizată. Tot ce trebuie să facă este să se antreneze.”

Cu ce?

Cu curiozitate şi pofta de a descoperi citirea rapidă.

Cui se adresează acest atelier?
#părinților #adulților #profesorilor
#copiilor cu #vârste de peste 14 ani

Când?
19 noiembrie 2019, orele 19:00 – 20:30

Cum?
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/qJ9zE5jGiCrpPce39
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului. Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

Unde?
EduHub – LEARN HUB (parterul Cantinei Studențești), intersectie str. Rennes cu Bul. Victoriei – intrarea laterala
…………………………………………………………………………………………..
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou – ne relaxăm, învățăm lucruri noi, creștem, socializăm și cunoaștem oameni!

Vrei să susții un atelier? Completează formularul: https://forms.gle/R9MezwmzmwSK3MUC7

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545