Compasiunea de sine. Prin viziunea lui Brené Brown


Compasiunea de sine. Prin viziunea lui Brené Brown
Loading Map....


Data: 13/11/2019
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: - LOCATII MULTIPLE Sibiu -


Adauga in Google Calendar


eAtelierul este bazat pe studiile de cercetare ale lui Brené Brown si Kristin Neff si este facilitat printr-o #video#conferinta live de Mihaela Campion – Licensed Clinical Psychotherapy Certified (LCPC), CCDVC si Daring Way™ & Rising Strong™ instructor.

Ce?
Descoperim alături de Mihaela:

⭐1. Ce este si ce nu este compasiunea de sine
⭐⭐2. De ce in mod obisnuit ne autocriticam si nu ne sprijinim
⭐⭐⭐3. Cum compasiunea de sine este cea mai buna practica in acceptarea de sine

⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/8paBStTXTQm7SVpS6

O sa invatam sa practicam compasiunea de sine, cum sa ne acordam sprijin in momente dificile, dar si strategii de baza care sa ne ajute sa lucram cu emotii dureroase.

Cui ii este adresat atelierul?
Persoanelor care doresc sa cunoasca mai bine cum ne ajuta sa practicam compasiunea de sine, cuplurilor care doresc sa-si imbunatateasca relatia prin a fi mai buni, intelegatori, unul cu celalalt, parintilor care vor sa armonizeze relatia parinte-copil

Cu cine?
Mihaela Campion – psihoterapeut – Licensed Clinical Psychotherapy Certified (LCPC), CCDVC si Daring Way™ & Rising Strong™ instructor.

Mihaela este una dintre romancele care au avut ocazia sa se dezvolte profesional si personal avand ca mentor pe Brené Brown.

Mihaela este romanca si locuieste in Chicago, ofera suport oamenilor care vor sa traiasca viata in armonie – a dezvoltat cursul educational „Acceptare si Renuntare” bazat pe cercetarile lui Brené Brown.
„You can choose courage or you can choose comfort, but you can’t have both” Brené Brown.

Codruța Răbăgel Psihoterapeut este alaturi de Mihaela si participantii din sala pentru a oferi suport in exercitii si cadrele de lucru pe care Mihaela le propune.

Cum?
Atelierul se va derula prin #video-#conferinta intr-o locatie partenera a Incubator107 Sibiu, Codruța Răbăgel Psihoterapeut fiind alaturi de Mihaela si participantii din sala pentru a oferi suport in exercitii si cadrele de lucru pe care Mihaela le va impartasi tocmai din SUA.

Cum?
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/8paBStTXTQm7SVpS6
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului. Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

Unde?
Curând îți vom spune locația pentru #video-#conferinta
…………………………………………………………………………………………..
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou – ne relaxăm, învățăm lucruri noi, creștem, socializăm și cunoaștem oameni!

Vrei să susții un atelier? Completează formularul: https://forms.gle/R9MezwmzmwSK3MUC7

incubator107, Mihaela Campion, sibiu