Concert: Gringo De Romania A.G. Weinberger


Concert: Gringo De Romania A.G. Weinberger
Loading Map....


Data: 23/09/2016
Ora: 8:00 PM - 11:00 PM
Locatia: Atrium Classic Cafe


Adauga in Google Calendar


AG WEINBERGER revine în Atrium Cafe Bistro & Art ,pentru un concert extraordinar vineri, 23 septembrie 2016, începând cu ora 20:00.

Concertul GRINGO DE ROMANIA are loc in cadrul evenimentului PUNE MANA PE CHITARA un proiect social-cultural dezvoltat de Asociatia Culturala Play derulat cu sprijinul Primăriei Sibiu.

Singurul chitarist roman de blues nominalizat la 7 categorii de la Premiile Grammy 2006, fiind supranumit THE TRANSYLVANIAN GUITAR MAN.

AG WEINBEGER este GRINGO DE ROMANIA

A.G.Weinberger este incontestabil cea mai puternică şi mai complexă personalitate a blues-ului din România.
Concertele sale poarta titilul generic „Gringo de Romania”, iar piesele aduse in fata publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unic de bijuterii muzicale, pe care in Romania doar AG Weinberger le canta.

Pentru cei care nu au avut inca sansa sa fie partasii unei destanuiri muzicale de forta si expresie artistica de inalta clasa, au acum ocazia de a-l vedea pe AG Weinberger intr-un recital de exceptie, urmandu-l in calatoria lui : GRINGO DE ROMANIA.

AG Weinberger nu doar reinventează şi recrează muzica, ci o sintetizeaza aproape visceral în propria sa cromatica sonoră, de fiecare dată altfel şi cu alt evantai de piese.

Concertul acustic GRINGO DE ROMANIA de 1 h si 30 de minute te poartă în atmosfera si poveştile temelor muzicale ce apartin anilor ‘20, ’30 şi până astăzi, din care nu lipsesc si piesele proprii, cele mai noi ganduri-sonore ale artistului.

GRINGO DE ROMANIA, alias AG Weinberger ne oferă cu generozitate şansa de a asculta câteva dintre cele mai subtil alese muzici de la Atlantic până la Pacific Portret AG Weinberger-The Transylvanian Guitar Man

Chitarist de excepţie, vocalist, interpret la muzicuţă, producător şi realizator de emisiuni radio şi TV, producător de albume, el este o certă autoritate în domeniu. Atitudinea şi gîndirea despre viaţă îl definesc ca fiind ‘întaiul misionar al muzicii Blues’, fiind supranumit de cǎtre critica de specialiate Mr. Blues al României.

Pretul biletului este 20 lei.
Pentru REZERVARI sunati la: 0269 242 000 sau 0723 287 486

gringo-de-romania-a-g-weinberger

 

AG Weinberger, atrium, sibiu