Concert: Guilty Lemon


Concert: Guilty Lemon
Loading Map....


Data: 26/01/2018
Ora: 9:00 PM - 11:00 PM
Locatia: Atrium Classic Cafe


Adauga in Google Calendar


Atrium va invita la concert: GUILTY LEMON, vineri 26 ianuarie de la ora 21:00!

Guilty Lemon este o formație de Neo Soul care s-a format în ianuarie 2007 în Sibiu. Formația combină elemete de funk, jazz și r&b, fiind considerată una dintre formațiile influente ale scenei muzicale sibiene. Repertoriul formației conține atât piese ale celor mai cunoscuți artiști ai genurilor abordate – Stevie Wonder, Erikah
Badu, Roy Hargrove, D’Angelo dar și piese proprii. Invitați la festivaluri și concerte renumite din România, Guilty Lemon este considerată a-și începe ascensiunea în 6 mai 2008 odată cu câștigarea Galelor Studențești de Jazz, din cadrul Festivalului
Internațional de Jazz de la Sibiu.
În perioada 2008-2011, trupa a avut o bogată activitate concertistică în toată țara și a participat la numeroase Festivaluri de gen în calitate de invitați speciali.

Membrii Guilty Lemon sunt deseori solicitați în proiecte importante care confirmă nivelul înalt al pregătirii muzicale a acestora. Printre cele mai importante colaborări sunt: proiectul „Slang”, câștigător al Festivalului Cerbul de Aur, “Sixty Nine” și “Trafic Blues Band”, “Big Band-ul Academiei de Muzica din Cluj”, „Morandi”, „Horea Brenciu Band” si ”AG Weinberger”.
Formula actuală a trupei numără 5 persoane: Mihaela Pîțan – voce; Mihai Pîțan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitară.
Guilty Lemon abordează un gen muzical nepromovat încă în Romania (este specific americanilor). Pășește pe o linie subțire între Jazz/Soul/ Funk/R&B…dar a reușit sa-și găsească sound-ul propriu într-un peisaj muzical românesc destul de ostil dezvoltării unor astfel de formații.

Prețul biletului este 25 lei.

Pentru rezervări sunați la: 0723 287 486

 

atrium, concert, guilty lemon, sibiu, Sibiuonline.com