Creative Buzz – ediția 7 – Festival Handmade

Creative Buzz - ediția 7 - Festival Handmade

When

22/04/2016 - 24/04/2016    
Toata ziua

Where

Forumul German Sibiu
Piata Mare, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Veniți să admirați și să vă inspirați de la cei mai buni meșteri artizani care vor reda bucuria primăverii și a Sărbătorilor Pascale în culori prin intermediul creațiilor lor.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 7, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cei 40 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală 2015, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 22-24 Aprilie la Forumul German din Sibiu, zilnic între 11.00-20.00

Povestea handmade este completată de Jucăriada Copiilor, care se va desfășura în sala mică a Forumului German, unde vom amenaja un loc de joacă și activități permanente pentru copii.

****************************************************************

Date contact:
Anda Suciu- coordonator proiect
E-mail: atelierulmagic@gmail.com
Telefon: 0745 04 7070
Facebook: CreativeBuzz
Web: www.magichandstudio.ro

 

CreativeBuzz Sibiu 2016