Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

CU BICICLETA PRIN PIRINEI – LANSARE DE CARTE

CU BICICLETA PRIN PIRINEI – LANSARE DE CARTE
 CU BICICLETA PRIN PIRINEI - LANSARE DE CARTE

When

24/04/2015    
6:00 PM - 10:00 PM

Where

Librăria Habitus
Piata Mica nr. 4 , Sibiu

Event Type

Loading Map....

“Cu bicicleta prin Pirinei”, un fermecător jurnal de călătorie, care vă poartă în lumea excursiilor cicliste.

Librăria Habitus găzduieşte vineri, 24 aprilie, de la ora 18.00, prezentarea cărţii „Cu bicicleta prin Pirinei”, apărută la Editura Karina din Deva. Cei care au ca hobby mersul pe bicicletă vor avea astfel ocazia să-l cunoască pe autorul cărţii, Alin Bonţa, un pasionat al ciclismului care, după ce a parcurs vestita „Route des Cols des Pyrenees” împreună cu un grup de prieteni, a ales sa adune povestea excursiei între coperţile unei cărţi.

Scrisă într-un stil lejer, cu mult umor dar având şi informaţii interesante despre traseul ce leagă Marea Mediterană de Oceanul Atlantic, cartea se constituie într-un jurnal de călătorie aşa cum ar trebui să fie unul, adică bogat ilustrat, însoţit de un DVD cu filmul excursiei şi propunând o lectură cel puţin plăcută.

Alături de prezentarea cărţii, cei prezenţi se vor delecta cu o proiecţie de filme realizate de autor din şaua bicicletei, la marile tururi cicliste din Italia şi Franţa. De asemenea se vor purta discuţii având ca subiect ciclismul ca mod plăcut de a petrece timpul liber.

„Cu bicicleta prin Pirinei” este o premieră pe piaţa românească a cărţilor de călătorie prin faptul că prezintă bicicleta ca mijloc ideal de a face turism. Cartea poate constitui şi un punct de plecare pentru cei care încă nu au descoperit mersul pe bicicletă dar sunt fani de mişcare în aer liber şi iubitori de călătorii.

11072740_469219283232301_3341987730465526784_o

Read also x