Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Cum să depășești blocajele în negocieri

Cum să depășești blocajele în negocieri
Cum să depășești blocajele în negocieri

When

28/03/2018    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Restaurant Pasaj Sibiu
Str. Turnului nr.3A Sibiu, Sibiu, 550197

Event Type

Loading Map....

Ce?
Cea mai des întâlnită întrebare din partea cursanților mei este ”cum să depășesc blocajele în negociere?” ”Adică, negociem, ne înțelegm dar apoi nu mai aud nimic de la cealaltă parte”, sau ”amână răspunsul foarte mult timp”, ”devine foarte emoțională și nu mai vede soluția”, etc.

Blocajele sunt un fel de obstacole care apar în calea unei negocieri line. Există două cauze principale ale apariției blocajelor:
1. Dorința de perfecțiune, totul trebuie să decurgă absolut perfect;
2. Frica de a nu pierde.

Ar fi minunat ca orice negociere să decurgă perfect! Acest lucru nu se întâmplă de cele mai multe ori, deoarece oamenii și situațiile de viață sunt foarte complexe.
Există însă soluții de depășire a blocajelor cu care te confrunți. În cadrul atelierului ”Cum să depășești blocajele în negocieri” vom afla împreună:
– Care sunt principalele blocaje cu care te poți confrunta în negocieri (poți veni și tu cu exemplul tău concret);
– Ce soluții concrete poți să aplici pentru depășirea blocajelor;
– Cum să eviți apariția blocajelor în negocieri.

Înscrie-te din timp la atelier și fă un pas înainte spre negocieri de succes.

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – negociator & trainer negociere
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 15 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a dezvoltat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărților ”101 tehnici de negociere”, „Negocierea și întocmirea contractelor„, ”Cum să negociezi bine orice și cu oricine” precum și a lucrării practice ”Planul de negociere – model și ghid complet.”

Cu ce?
Cu deschidere, pasiune și curiozitate.

Când?
28 martie 18:30-20:00

Cum?
Curând vom lansa link-ul de înscriere, rămâi conectat cu noi și vei primi notificare.

Read also x