Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Cum sa recunosti locuinta care te face mai fericit

Cum sa recunosti locuinta care te face mai fericit
Cum sa recunosti locuinta care te face mai fericit

When

06/03/2018    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Restaurant Pasaj Sibiu
Str. Turnului nr.3A Sibiu, Sibiu, 550197

Event Type

Loading Map....

Ce?
Putem influenta fericirea. Fericire = satisfactia vietii pe tot parcursul ei, sub toate aspectele. In ce masura si cum?

Vei vedea! Alegerea locuintei este una dintre cele mai importante alegeri in acest sens, nu doar ca obiect in sine, ci in relatie cu Localitatea in care se afla.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/gPFv6CfZAlprDON42

Cu cine?
Maria Cristina Gavozdea este arhitect si urbanist, pasionata de subiectul calitatii vietii si de modul in care profesia ei are impact asupra vietii oamenilor si a mediului inconjurator.

Dornica sa impartaseasca cunostintele ei pentru ca fiecare dintre noi poate contribui la o viata personala si comunitara mai buna prin alegeri informate, in calitatea lui de locuitor, de dezvoltator, de functionar public, reprezentant al societatii civile sau de profesionist.

Cu ce?
Cu mintea si inima deschise.

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/gPFv6CfZAlprDON42 Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!

***Când s-a atins numărul maxim de înregistrări, formularul de înscriere se închide, motiv pentru care nu mai poate fi accesat, NU este o eroare! Te așteptăm în locație pentru înregistrări ÎNCEPÂND cu 18:15, locurile rezervate prin înscriere își vor pierde valabilitatea la 18:25, vor fi redistribuite persoanelor care se află în locație și nu au reușit să facă înscrierea! Multumim pentru înțelegere:)

Read also x