Descoperă Gușterița


Descoperă Gușterița
Loading Map....


Data: 01/12/2013
Ora: 11:00 AM - 6:00 PM
Locatia: Biserica Evanghelica C.A. Sf Andrei


Adauga in Google Calendar


Dragi prieteni iubitori ai naturii și ai mișcării, avem plăcerea de a vă invita la un nou eveniment, marca Tură în Natură, pe data de 1 decembrie., în curtea Bisericii fortificate din Gușterița.
Împreună dorim să alergăm respectiv să pedalăm într-o zonă uitată a Sibiului, dar care ascunde un potențial turistic, natural, peisagistic și cultural, neexplorat și neexploatat: Dealul Gușterița. După tură ne vom reîntâlni în curtea Bisericii Evanghelice din cartierul Gușterița pentru a ne bucura de o mâncare pregătită la ceaun de experții în gastronomie ai asociației noastre. Pe parcursul evenimentului vă vom surprinde și cu alte surprize plăcute!
De data aceasta ne adresăm atât bicicliștilor , începători și avansați, cât și alergătorilor iubitori de natură.
Scopul evenimentului este de a descoperi împreună o zonă deosebită din imediata apropiere a Sibiului și nu în ultimul rând vrem să vă oferim un prilej de a petrece, la finalul unui an prolific pentru noi, alături de echipa asociației noastre dar și cu oamenii care ne susțin constant prin prezența lor la evenimentele pe care le organizăm.
În acest scop Biserica Evanghelică din Gușterița ne pune la dispoziție atât curtea interioară cât și o sală încălzită unde vom putea să ne relaxăm după tură. Mai mult decât atât, participanții la evenimentul din 1 Decembrie vor beneficia de un ghidaj și o prezentare a bisericii fortificate a cărei istorii răzbate încă din secolul al XIII-lea.
În turele de alergare și cele cu bicicleta veți fi însoțiți de membrii Tură în Natură. Mihai Proca, va prezenta elemente de natură, biodiversitate și habitate naturale regăsite pe traseul de bicicletă marcat de asociație în toamna acestui an. Alături de Mihai David veti putea savura o tura frumoasă cu urcări și coborări rapide pe Dealul Gușteriței. Răzvan Morariu, va alerga alături de cei care doresc să ia la pas potecile Pădurii Gușterița pe un traseu de 5 km.
În tot acest timp, Dani Costea, va pregăti mâncare la ceaun, pentru a ne astâmpăra foamea de după tură iar voluntarii noștri vor pregăti ceai cald pentru a ne încălzi și hidrata. Vă sugerăm să vă luați haine de schimb pentru a vă putea simți confortabil după tură. Acestea le puteți lăsa în sala special pregătită și încălzită pentru acest eveniment.
Prietenul nostru Cristi, vă va sta la dispoziție cu informații despre asociație, proiecte și planuri de viitor.
Ne vom bucura să vă avem alături de noi și să descoperim împreună această zonă frumoasă a Sibiului.
Cu drag,
Echipa Tură în Natură

2013-12-TuraInNatura-Gusterita

alergare, bicicleta, gusterita, sibiu, tura in natura