Descoperă-ți Geniul Nativ – Sibiu


Descoperă-ți Geniul Nativ - Sibiu
Loading Map....


Data: 31/08/2017 - 01/09/2017
Ora: 6:00 PM - 10:00 PM
Locatia: Pensiunea Rubin


Adauga in Google Calendar


Fiecare dintre noi am venit pe această lume cu daruri și talente unice, care sunt întiparite adânc în natura noastră (ADN-ul nostru). Din păcate, nu am venit și cu un „manual de instrucțiuni”. Nu a știut nimeni să ne spună cum funcționăm, care sunt lucrurile la care suntem cu adevărat buni și cum să ne folosim aceste daruri native astfel încât viețile noastre să curgă natural și armonios.

Dimpotrivă, datorită educației și din încercarea de a ne integra în societate, începem de multe ori să credem că aceste daruri ale noastre sunt niște defecte pe care încercam să le remediem prin diferite strategii.

Analogia pe care îmi place să o fac este următoarea:

 

Te-ai născut „un bec”, iar treaba ta și ceea ce este natural pentru tine este să luminezi, dar, încă din copilărie, ți s-a spus că „ești ciocan și trebuie să bați cuie”. Neavând alt punct de reper și, de multe ori fiind obligat, ai început să te conformezi și să crezi asta. De atunci, te chinui să fii un ciocan cât mai bun și, de multe ori, chiar nu înțelegi de ce nu ești un ciocan la fel de bun ca ceilalți și te întrebi ce este în neregulă cu tine.

În acest curs, prin abordarea integrată a sistemului Human Design, a Cheilor Genetice și Ho’oponopono, vei înțelege până în cel mai mic detaliu cine ești, cum funcționezi (atât tu, cât și cei din jurul tău) și care este dinamica relațiilor tale. Astfel, îți va fi foarte ușor să înțelegi cum și de ce s-au întâmplat toate lucrurile din viața ta, vei reuși să te eliberezi de trecut și să trăiești viața perfectă pentru tine.

În final, vei vedea cum îți poti experimenta perfecțiunea, transformând ceea ce considerai până acum defecte în cele mai importante calități ale tale și dându-ți voie să fii tu însuți, „luminând” în loc să „bați cuie”.

Poti citi mai multe despre acest curs aici: http://www.iulianmotea.com/curs-human-design-descopera-ti-geniul-nativ/

Cand si unde are loc:
Data: joi si vineri 31 august si 1 septembrie 2017 – orele 18:00 – 22:00
Locația: Pensiunea Rubin – Piața Crișan nr 7C – Sibiu
Curs tinut de: Iulian Motea

Mai multe detalii si inscriere la: http://www.iulianmotea.com/events/harta-perfectiunii-descopera-ti-geniul-nativ-sibiu/

Contact
Iulian Motea
E-mail: iulian[at]iulianmotea.com
Telefon: 0722.760.186
Web: www.iulianmotea.com

Descoperă-ți Geniul Nativ - Sibiu

Descoperă-ți Geniul Nativ, Iulian Motea, Pensiunea Rubin, sibiu