Despre trup și suflet la CINE M-A văzut la Habitus


Despre trup și suflet la CINE M-A văzut la Habitus
Loading Map....


Data: 06/09/2017
Ora: 8:00 PM - 10:00 PM
Locatia: Librăria Habitus


Adauga in Google Calendar


Marele câștigător al Ursului de Aur de la Berlin anul acesta, Despre trup și suflet, ajunge și la CINE M-A văzut la Habitus. O poveste de dragoste atipică, o poveste neobişnuită şi uluitoare de iubire între inadaptaţi, care te va răscoli, te va face să râzi și să plângi, iar în final, să crezi în dragoste. Proiecția va avea loc miercuri, 6 septembrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
Despre trup și suflet este o poveste de dragoste atipică, între doi introvertiți care descoperă, printr-o întâmplare, că au același vis în fiecare noapte. Endre este directorul financiar al unui abator unde Maria este transferată pentru a se ocupa de controlul calității. Un incident intern îl determină pe Endre să aducă un psiholog care să intervieveze angajații. Află astfel că, în fiecare noapte, ei doi visează același vis. Ceea ce la început părea să fie o întâmplare se transformă într-o frumoasă poveste despre emoție și iubire dar, mai ales, despre doi oameni care învață să-și exprime adevăratele sentimente, în ciuda barierelor pe care și le-au impus ei înșiși.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: telefonic la 0269250383 sau prin sms/telefonic la 0733956223.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Bad Unicorn.

Despre trup și suflet la CINE M-A văzut la Habitus

CINE M-A văzut la Habitus, Despre trup și suflet, sibiu