Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

DIMINEAȚA CARE NU SE VA SFÂRȘI – Proiecție specială în Sibiu

DIMINEAȚA CARE NU SE VA SFÂRȘI – Proiecție specială în Sibiu
DIMINEAȚA CARE NU SE VA SFÂRȘI - Proiecție specială în Sibiu

When

17/01/2017    
7:30 PM - 10:00 PM

Where

Cinema Arta
P-ţa Aurel Vlaicu, nr.1, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Marți, 17 ianuarie, ora 19.30

Proiecție specială la Sibiu a filmului

DIMINEAȚA CARE NU SE VA SFÂRȘI

în prezența echipei

la Cinema Arta

 

 

Marți, 17 ianuarie, ora 19.30, va avea loc proiecția specială a filmului Dimineața care nu se va sfârși la Cinema ARTA. La eveniment va fi prezent actorul Ovidiu Crișan.

Producătorii filmului îi invită pe spectatori să vizioneze un film despre suflet, un film cutremurător, dar plin de lumină.

Producția, care a fost premiată recent la Festivalul Internațional de la Terni (Italia) cu Premio Istess per il Giubileo della Misericordia, cea mai importantă distincție a festivalului, va putea fi vizionată pentru prima dată la Sibiu, la Cinema ARTA. Biletele pot fi cumpărate de la casieria cinematografului, din Piata Aurel Vlaicu nr 11, telefon: 0269.440.300.

 

Chiar dacă acțiunea se petrece în afara țării, filmul vorbește despre România și despre români. Despre o Românie trăită departe, însă cu aceleași temeri, cu aceleași neîmpliniri și cu frustrări mai adânci decât cele întâlnite acasă. E un film despre frică și deznădejde, despre corupție și indiferență, dar, mai presus de toate, despre credință și iertare.”, a declarat Ciprian Mega, regizorul filmului.

 

„Acțiunea filmului se bazează pe fapte reale, iar personajele există. Este un film despre frică, deznădejde și în același timp despre corupție, dar cred că cel mai mult este un film despre iertare.“, a spus actorul Ovidiu Crișan, interpret al unuia dintre rolurile principale.

 

„Câtă vreme nu ne vom asuma bezna dinăuntrul și din jurul nostru, nu vom putea face ca scânteia divină din noi să aprindă o nouă dimineață.”, a adăugat Ela Ionescu, interpreta rolului principal feminin din această producție.

 

Filmul reprezintă debutul în lung metraj al lui Ciprian Mega, preot ortodox, parohul Bisericii Românești din Cipru.

 

Despre film

 

Pentru a-și putea întreține familia din România, Eva se prostituează în Cipru. Ajunsă aici încă din adolescență, tânăra și-a dezvoltat propriile relații cu bărbați influenți. O veste, însă, o va determina să-și reconsidere perspectivele asupra vieții. Povestea Evei se împletește pe imaginea unei fragile comunități de emigranți și pe relația autistă pe care aceștia o au cu autoritățile din țara de origine, într-un film despre frică și deznădejde, despre corupție și indiferență, dar, mai presus de toate, despre credință și iertare.

 

Din distribuție fac parte:  Ela Ionescu (La limita de jos a cerului), Ovidiu Crișan (Despre oameni și melci), Valeriu Andriuță (După dealuri), Ana Maria Moldovan,  Valer Dellakeza.

 

Scenariul și regia sunt semnate de Ciprian Mega.

Directorul de imagine al filmului este Liviu Marghidan (California Dreamin, Medalia de onoare, Tatăl Fantomă).

Producatorii filmului sunt: Ciprian Mega (Eirina Film) și Liviu Marghidan (Scharf Film)

Filmările au durat 13 zile zile și au avut loc integral în Cipru.

 

Pentru mai multe informații: eirina.film@gmail.com

 

Facebook: https://www.facebook.com/dimineatacarenusevasfarsi/

Trailer:  http://bit.ly/2hbmuvo

 

Filmul a fost proiectat la Cluj la sfârșitul anului trecut și urmează alte câteva proiecții în prezența membrilor echipei, astfel:

  • 15 ianuarie, 19:30  – Cinema Muzeul Tăranului, București
  • 16 ianuarie, 19:30  – Cinema Timiș, Timișoara
  • 17 ianuarie, 19:30  – Cinema Arta, Sibiu
  • 19 ianuarie, 19:30  – Cinema Victoria, Iași

poster-70x100-

 

Read also x