El Negro


El Negro
Loading Map....


Data: 07/02/2014
Ora: 9:00 PM - 11:30 PM
Locatia: Bohemian Flow Art & Pub


Adauga in Google Calendar


Din 2010 n-au mai pus piciorul in orasul lui Herman
2014 e anul in care legaturile se refac, mainile se strang, zambetele cuceresc si muzica Reggae isi reia locul binemeritat in mintea si mai ales in inimile sincere si deschise ale ascultatorilor sai.
El Negro revin la Sibiu in formula Dj Set de aceasta data! Se anunta o seara plina de culoare, vibratii pozitive si multa voie buna!

LINE – UP : El Negro – Dj Set
Natty Ned – Warmup
Sara Alexander – After Party

One Love for each and everyone!
————————–————————–———————
EL NEGRO – Formatia s-a infiintat in februarie 1999 in formula: Bogdan Negroiu si Stevie Bass, abordand un sound absolut nou, aparte si fresh pentru o piata romaneasca dominata de facila muzica dance a momentului.
EL NEGRO debuteaza in Franta pe canalul MCM cu un remake al piese „Spune-mi cine esti” si evolutia trupei face ca distribuitorii SONY MUSIC in Romania sa le propuna un contract de 3 ani, timp in care apar 2 albume sub marca Cat Music: „Reggaesonic” – 2000 si „Reggae bum, bum” – 2002, iar in 2003 casa de discuri RBA Records produce pentru EL NEGRO – LP-ul „Fuga in Jamaica”
Dupa o activitate foarte bogata concertistic si prezente media care aduc notorietatea unei trupe profesioniste si emblema de „singura trupa reggae din Romania” in 2004 urmeaza un moment definitoriu pentru ceea ce este EL NEGRO azi, Bogdan Negroiu ramanand singurul frontman al trupei si de altfel liderul si nucleul trupei.
Identitatea trupei (legata pana atunci de hitul „Mi-e dor de tine”) devine „Ploaia”, un cantec care genereaza o serie ampla de concerte de cluburi in care se evidentiaza o trupa reggae credibila, matura si speciala.
Dureaza 2 ani ca un nou LP sa fie gata, casa de discuri A&A Records investind in albumul „ANTIPANICA” resurse importante pentru a aduce EL NEGRO din nou pe piata media. Rezultatele se vad imediat, concertul de lansare al albumului este un succes, un rol important avand si videoclipul noului E.P. – „Lasa-ma” un cantec care continua linia stilistica reggae old school, un fusion de sound modern si sunete traditionale de chitari, orga si suflatori.
”GREETINGS FROM GREEN REPUB” este cel mai recent album EL NEGRO.

2014-01-BohemianFlow-ElNegro

Bogdan Negroiu, Bohemian Flow, El Negro, NATTY NED, reggae, Sara Alexander, sibiu, Stevie Bass