Eu, Seinfeld si tumoarea de Adrian Novac


 Eu, Seinfeld si tumoarea de Adrian Novac
Loading Map....


Data: 22/12/2013
Ora: 6:00 PM - 8:00 PM
Locatia: Atrium Classic Cafe


Adauga in Google Calendar


Romanul „Eu, Seinfeld şi tumoarea” de Adrian Novac va fi lansat in Atrium Cafe

„Eu, Seinfeld şi tumoarea. Cum am supravietuit Apocalipsei”, romanul de debut al ziaristului Adrian Novac, va fi lansat la Atrium Classic Cafe, duminica, 22 decembrie, de la ora 18. Cartea va fi prezentata de prof. univ. dr. Pamfil Matei.

„Eu, Seinfeld şi tumoarea” este povestea simpla, plina de candoare şi umor, a unui tanar diagnosticat cu tumoare care se lupta sa supravietuiasca nu doar Sfarsitului Lumii, ci si unui sistem medical complet defect.

Viata unui om obisnuit – autorul marturiseste ca volumul e descrierea aproape fidela a propriei sale epopeei medicale – se schimba peste noapte dupa ce trage lozul necastigator la loteria vietii, iar experientele pe care le traverseaza sunt urmarite intr-un stil alert, sincer si cu o ironie fina.

Adrian Novac a declarat ca experienţa eroului sau “e probabil asemănătoare cu cea a altor mii de oameni care au avut ghinionul să se îmbolnăvească și care au supravieţuit înfruntării cu un adversar conșiderat mult prea puternic pentru ei. Imaginaţi-vă dacă vreţi o confruntare pe terenul de fotbal în care Luxemburg, o echipă de funcţionari bancari, chelneri și studenţi la actorie, câştiga în fata Braziliei. Ei bine, tânărul e Luxemburg”.

Tanarul scriitor, nascut si crescut in Sibiu, afirmă ca “n-a modificat prea mult experienţele trăite de personajul principal în anul în care lumea trebuia să se sfârşească. Cele mai multe din întâmplările descrise pot fi considerate adevărate, iar personajele ce populează volumul sunt majoritatea vii și cât se poate de reale”.

Romanul a aparut simultan in Romania si Statele Unite.

Vă aşteptăm la lansarea cărţii, duminică, 22 decembrie, la ora 18, la Atrium Classic Cafe.

2013-12-atrium-AdrianNovac

Adrian Novac, atrium, Eu Seinfeld şi tumoarea, sibiu