Faci sau taci – 2D


Faci sau taci - 2D
Loading Map....


Data: 15/03/2019 - 21/03/2019
Ora: 6:30 PM - 8:30 PM
Locatia: Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu


Adauga in Google Calendar


Faci sau taci – 2D
Tara: ROMANIA | Durata:1h 40 min
Gen film: Acţiune, Comedie
ZILNIC – ora 18:30 – Sala Ion Besoiu-Nr.1
Cu sprijinul autorităţilor spaniole, poliţia română pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider.
Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care îi pune în mare dificultate pe funcţionarii români. La „Hola, mamacita, Shakira, Pique” se rezumă tot vocabularul lor în spaniolă şi cam tot atâtea înţeleg ei din directivele oficialului. „Pornim în misiune, dar care-i aia?” Evident, lucrurile devin amuzante.
Noroc că există şi oameni competenţi care să se ocupe de intervenţia în forţă. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun în mişcare.
Un film independent regizat de Iura Luncaşu, comedia „Faci sau Taci” a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network. Din 22 martie în cinematografele din toată ţara.
cinema, Faci sau taci, film, sibiu