Familii


Familii
Loading Map....


Data: 04/10/2016
Ora: 7:00 PM - 9:00 PM
Locatia: Teatrul Național Radu Stanca Sibiu


Adauga in Google Calendar


Regia: Eugen Jebeleanu
Asistent regie: Ștefan Tunsoiu
Scenografie: Velica Panduru
Distribuție: Marian Bureață, Ioana Cosma, Oana Marin, Vladimir Petre, Gabriela Pîrlițeanu, Ștefan Tunsoiu, Iustinian Turcu, Claudiu Urse
Concept video: Andrei Cozlac
Sound design: Claudiu Urse
Lumini: Ionuț Nasture
Sunet: Bogdan Ropcean
Manager proiect: Luminița Bîrsan
Asistenți proiect: Eliza Ceprăzaru, Maria Popovici

„Familii” are la bază un text original și este un spectacol de teatru social care dă voce unor indivizi oarecare, printr-un limbaj poetic și tăios.
Spectacolul tratează tema construcţiei identităţii copilului și/sau adultului în raport cu familia și explorează mecanismele comportamentale ale acestei entități, prin abordarea unor situaţii conflictuale, cotidiene, însă revelatorii pentru membrii săi.
Piesa va avea în centrul dramatic poveștile a trei familii distincte, fiecare confruntându-se cu o serie de probleme: pierderea unui membru de familie, șantajul, violența în familie, iubirea. Personajele sunt puse faţă în faţă cu sentimentul de abandon, fuga de responsabilitate, nevoia confirmărilor, identificarea rigidă cu părinţii sau dimpotrivă, refuzul acesteia, patetismul întâlnirilor de familie, însușirea rolului de părinte, inducerea și resimţirea culpabilităţii.

intrare liberă pe bază de rezervări la telefon: 0742 344 805

familii

familii, sibiu, teatru, TNRS