Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Festivalul Luminii 2019

Festivalul Luminii 2019
Festivalul Luminii 2019

When

07/09/2019    
Toata ziua

Where

Parcul Sub Arini
Sub Arini, Sibiu

Event Type

Loading Map....

„Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, a succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor.
Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este acea de a-i face pe ceilalți fericiți. ”
– mesajul lui Robert Baden Powell – fondatorul mișcării cercetășești

Asumându-și acest îndemn, Cercetașii României au creat Festivalul Luminii, un eveniment care sa te scoată din cotidian și să te aducă mai aproape de bucuriile simple ale vieții.

Vă invităm să participați alături de noi la cea de-a 6-a ediție a Festivalului Luminii în Sibiu, unde vom redescoperi bucuria lucrurilor mărunte printe mii de luminițe care vor străluci în Parcul Subarini.

Ca în fiecare an, vom avea nevoie de o echipă de voluntari, așa că lăsăm aici un formular pentru toți cei care doresc să se implice în acest festival: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkbOO6PHjNr10fsbRneM9LREclYKtnYPQNBlVkckgzOsZQrg/viewform

Gata oricând!

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545