Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

GeoFest Sibiu 2015

GeoFest Sibiu 2015
 GeoFest Sibiu 2015
Loading Map....

Geocacherii sibieni vă invită negreșit la cea de-a doua ediţie GeoFest Sibiu!  Anul acesta nu avem nici o îndoială că nu o să vă placă! Ba mai mult de atât, cu siguranță s-a dus vestea încât cei care nu au participat anul trecut anul acesta își vor elibera agenda din timp și vor fi prezenți.

Vă așteptăm cu multă voie bună, cu o grămadă de cutii care mai de care – traditionale, mistery, night cache și multe alte surprize. Nu știm câte, depinde cât de mult ne entuziasmăm. Și bineînțeles – la fel ca și anul trecut – cu atmosfera magică a orașului nostru!

Iată pe scurt ce v-am pregătit:

Vineri 26.06.2015
De la orele 19:00 – BeerFest – socializare şi stat la poveşti cu ceilalți geocacheri (pentru cei care aleg să vină de vineri seara). Eventual tură de seară pe la cutiile existente în oraș. De data aceasta o să alegem un loc specific nouă care cu siguranță o să vă încânte – Cârciuma din Bătrâni. Vă puteți caza în apropiere la Hanul Veștem. Dacă vă uniți mai mulți se oferă și discount-uri.

Sâmbătă 27.06.2015
De la 09:00 – împărțitul broșurilor, ecusoanelor la Cârciuma din Bătrâni și… publicarea cutiilor! Pentru a primi ecusonul și broșura este necesar să te înscrii în prealabil pe acest e-mail:geofestsb2014@gmail.com cu nume de user. În momentul în care ai primit confirmarea la e-mail îți poți face bagajele!

De la 20:00 – GeoFest Sibiu 2015 – ne întâlnim tot acolo și povestim ce zi minunată a fost într-o atmosferă relaxată. Cu siguranță cei harnici vor avea o recompensă pe masură.

Duminică 28.06.2015
De la 09:00 – CoffeeFest – E timpul să ne luăm rămas bun. Vă așteptăm la Espressee la Mojo – o cochetă cafenea din Sibiu. Ne-am gândit că o să aveți nevoie de o cafea înainte să porniți la drum. Dar asta nu e tot.

 

Pentru detalii, contactați-ne de pe geocaching.com sau pe facebook.

http://www.geocaching.com/geocache/GC5QFFG_geofest-sibiu-2015

geofest

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545