Gestionarea așteptărilor, EU și TU


Gestionarea așteptărilor, EU și TU
Loading Map....


Data: 17/01/2018
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Restaurant Pasaj Sibiu


Adauga in Google Calendar


Ce?
Gestionarea asteptărilor
În Gestalt terapie se spune că dezvoltarea și creșterea are loc la ”granița de contact”, acel loc unde ”Eu” și ”Tu” se întâlnesc.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/SyL6ZQ2D6KAgVmh92

Creșterea presupune schimbare, iar schimbarea are loc doar în raport cu ceea ce e diferit de noi. Atunci când dezvoltăm așteptări de la oameni, situații sau noi înșine, în fapt interacționăm cu ceva ce nu este nici actual și nici prezent – este o ”rezistență” la contactul și conexiunea autentică.

Vă invit cu preconcepțiile și supozițiile voastre la o seara interactivă și experimentală în care vom explora ce sunt așteptările pentru noi și ce înseamnă întâlnirea autentică.

Cu cine?
Alexandru Ecea – psihoterapeut Gestalt și psiholog clinician. Lucrez în cadrul propriului cabinet și în Serviciul Public de Asistență Socială, Biroul Protecția Copilului. Uneori sunt și blogger. Sunt interesat de toate felurile prin care psihologia și psihoterapia poate depăşi graniţele unui cabinet și poate fi adusă în viața oamenilor.
https://alexecea.wordpress.com/

Cu ce?
Cu deschidere și curiozitate.

Când?
17 ianuarie, 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/SyL6ZQ2D6KAgVmh92
Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!

 

EU și TU, Gestionarea așteptărilor, psihoterapie, restaurant Pasaj, sibiu, Sibiuonline.com