Giveaway B-day: Ne donăm ziua!


Giveaway B-day: Ne donăm ziua!
Loading Map....


Data: 18/05/2018
Ora: 7:00 PM - 10:00 PM
Locatia: Restaurant La Pasaj


Adauga in Google Calendar


Giveaway B-day: Ne donăm ziua!

Ce?
Codruta și Cristina de la Thea Events – ne vom dona ziua de naștere în acest an, așadar vă invităm la o petrecere fără cadouri!

Împreună facem fapte bune, alături de partenerii noștri ne vom distra și vom dona fonduri către A.L.E.G.!

Tu vei avea ocazia să te bucuri la aniversare, nu va fi nevoie să alergi prin oraș după cadouri, vei dona 50 lei, iar de restul ne ocupă noi! Pregătim o petrecere ca la carte, iar echipa A.L.E.G. va fi cu noi să ne povestească despre cauza lor.

Pregătim o seară plină de haz, mâncare delicioasă, oameni faini și voie bună!

Cu cine?
Cu Codruta – consultant în organizare de evenimente, trainer cu formare în psihoterapie integrativă și practician mindfulness.

Cu Cristina Radu – consultant în organizare de evenimente, specialist dezvoltare organizațională, trainer.

Cu Thea Events – #conceptstore – îți aduce evenimente fără stres prin ideile, conceptele și spiritul organizatoric al echipei.
www.theaevents.ro

Suntem alături de tine cu servicii de consultanță, organizare și coordonare de evenimente corporate și private.

Și bineînțeles, cu tine, invitatul nostru special!

Cum?
Vei dona 50 lei fără să te mai stresezi cu idei de cadouri.
E nevoie să faci o rezervare să ne dai de veste că vei participa, ne place să ne primim oaspeții așa cum se cuvine.

La fiecare atelier Incubator107 Sibiu – vei putea face rezervarea la eveniment prin achitarea participării – pentru detalii apelează 0741188196.

Unde?
La prietenii de la Restaurant Pasaj Sibiu – în inima Sibiului, o locație cu vibe fain și bucate delicioase, mulțumim pentru susținere Andrei Luminea!

Cine e A.L.E.G.?
– este o organizatie neguvernamentală activă din 2004 în domeniul combaterii si prevenirii violentei împotriva femeii si promovării egalitătii de gen.
Serviciile sociale furnizate:
– Consiliere pentru victimele violentei bazate pe diferenta de gen (violenta donestica, trafic de persoane, abuz)- cu scopul de a oferi suport psihologic în situatii de criză, dar si programe individualizate de terapie pe termen lung pentru prelucrarea traumei.
– Activităti educative si de constientizare privind violenta împotriva femeii si egalitatea de gen. Activităti cu scopul prevenirii violentei, adresate în special tinerilor: sesiuni educative în scoli, tabere educative, campanii publice etc.

Prin suma atrasă prin această petrecere susținem cauza Vorbesc cu copilul meu despre abuz la Maraton Sibiu 2018 – obiectivul principal este informarea părinților și a cadrelor didactice despre formele de abuz ce îi pot afecta pe copii sau pe adolescenți.

Fondul aniversar pentru ziua ta va fi organizat de Thea Events și împreună facem fapte bune! Sună la 0741188196 și vei afla mai multe detalii!

 

A.L.E.G, Codruța Răbăgel, Cristina Radu, La Pasaj, sibiu, Thea Events