Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

HAOS

HAOS
HAOS

When

14/10/2014    
7:00 PM - 8:10 PM

Where

Teatrul Național Radu Stanca Sibiu
Bvd. Corneliu Coposu nr. 2, Sibiu

Event Type

Loading Map....

de Mika Myllyaho

la sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

 

REGIA: Johanna Adam; DISTRIBUȚIA: Natalie Sigg , Anca Cipariu , Johanna Adam; TRADUCERE DIN FINLANDEZĂ: Eeva Bergroth și Martina Marti

durata aproximativă: 1h 10min / preţ bilet: 10 lei; redus 5 lei;

Sofia este o învățătoare, a cărei școalăurmează să fie închisă. Julia, psiholog, are o legătură amoroasă cu unul dintre pacienții ei. Jurnalista Emma, cea de a treia din grup, luptă pentru custodia fiicei ei. Piesa însoțește cele trei prietene în decursul timpului, marcând transformări importante în viețile lor. Datorită acestor transformări, cele trei realizează în cele din urmă, că au pierdut controlul propriilor vieți – trebuie schimbat ceva!- „Haos -femei în derivă” este după „Panică- bărbați în pragul disperării”, o comedie neagră despre femeia lumii moderne. În timp ce aceste femei încearcă să se agațe de valori considerate cândva a fi corecte, se confrunta cu problemele unei societăți din ce in ce mai bolnave și mai indiferente. Puterea celor trei constă în prietenia pe care o împărtășesc și în susținerea reciprocă. Iar umorul lor, chiar și în situațiile exasperante, le va salva în cele din urmă.

O piesă cu și despre femeia zilelor noastre într-o montare pasională, neconvențională și cu mult umor.

Secția Germană // Spectacol în limba germană cu traducere în limba română

2014-04-tnrs-chaossursa: tnrs.ro

Read also x