HECS – Hard Enduro Competition Sibiu


HECS - Hard Enduro Competition Sibiu
Loading Map....


Data: 06/06/2014 - 08/06/2014
Ora: Toata ziua
Locatia: Shopping City Sibiu


Adauga in Google Calendar


HECS a ajuns la cea de-a opta ediţie şi aduce cu sine o serie de surprize pentru pasionaţii sportului pe două roţi. Sub egida „Back to the Roots”, ediţia HECS 2014 este una specială, dedicată întoarcerii la originile hard-enduro-ului. Între 6-8 iunie 2014, concurenţi din toată ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi la Sibiu pentru a-şi demonstra talentul şi abilităţile pe parcursul celor trei zile de competiţie.

Prolog pe traseu offroad

Anul 2014 vine cu mari schimbări la capitolul prolog. Spre deosebire de anii trecuți, când calificările pentru cursa offroad se realizau printr-un Prolog construit din obstacole artificiale, anul acesta calificările se vor realiza pe un traseu offroad complex și scurt, de circa 7 km. Aşadar, ziua de vineri, 6 iunie, este dedicată rundei de calificări, iar în funcţie de timpii obţinuţi se va stabili ordinea de plecare la startul pentru concursul propriu-zis, programat sâmbătă şi duminică. Traseul offroad se va desfăşura în zona montană din Mărginimea Sibiului (zona Sălişte-Sibiel), cu startul din Complexul Agroturistic din localitatea Sălişte.

Programul HECS 2014

Vineri, 6 iunie 2014, ora 17.00, Sălişte, Complex Agroturistic

– Runda de calificări

Sâmbătă, 7 iunie 2014, ora 08.00, Sălişte, Complex Agroturistic

– Start ziua 1 offroad

Duminică, 8 iunie 2014, ora 08.00, Sălişte, Complex Agroturistic

– Start ziua 2 offroad

– Festivitatea de premiere

Spectatorilor li se asigură puncte de vizionare pe traseul offroad pentru a fi în mijlocul acţiunii şi a simţi din plin adrenalina competiţiei, iar un alt lucru care merită menţionat este acela că riderilor li se asigură puncte de alimentare pe parcursul traseului, pentru a evita eventualele probleme.

Pasionaţii de hard enduro se pot înscrie în competiţie la cele două clase: A Profi și B Hobby. Până la finalul lunii mai, taxa de înscriere este redusă. Detalii despre înscrieri şi programul evenimentului găsiţi pe site-ul oficial al evenimentului: www.hecs.ro şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HecsHardEnduroCompetitionSibiu.

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) este o competiție sportivă, înscrisă în Calendarul Federaţiei Române de Motociclism, organizată cu scopul de a promova hard-enduro-ul în rândul tinerilor și de a-i îndruma spre performanță. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Săliște, Motul, iXS, Zona enduro, Dirt Bike Zone, Pemotoare.ro, Extremeaddict.ro, Rorace.ro şi CalendarEvenimente.ro.

Laura Popa

Tel. 0752 384 860

2014-hecs

enduro, hecs, sibiu