ÎNTÂLNIRE INTRODUCTIVĂ DESPRE METODA DE VINDECARE EMOŢIONALĂ “CĂLĂTORIA”


ÎNTÂLNIRE INTRODUCTIVĂ DESPRE METODA DE VINDECARE EMOŢIONALĂ “CĂLĂTORIA”
Loading Map....


Data: 28/03/2014
Ora: 6:00 PM - 8:00 PM
Locatia: Librăria Humanitas Constantin Noica


Adauga in Google Calendar


“Călătoria” este un proces de vindecare şi re-echilibrare emoţională, ce porneşte de la ceva concret din viaţa ta, ceva ce îţi doreşti să schimbi, te conduce apoi prin emoţiile tale, una după cealaltă, până în punctul în care descoperi, recunoşti şi te reconectezi la înţelepciunea ta interioară, la esenţa fiinţei tale; şi, cu aceasta nouă conştiinţă, parcurgi apoi drumul înapoi, cu o nouă capacitate de a înţelege, de a ierta, de a te vindeca şi de a te elibera.

În perioada 2-4 mai 2014, Brandon Bays, creatoarea procesului “Călătoria”, va fi din nou în România pentru un nou Seminar Journey Intensive la Bucureşti.

Mai multe detalii despre Brandon Bays, despre procesul “Călătoria” şi despre seminar regăseşti pe site-ul nostru http://www.thejourney-romania.com/

Totodată, te invităm să participi la întâlnirea introductivă în metoda “Călătoria” organizată de echipa noastră în SIBIU.

Participarea este gratuită.
Întâlnirea este găzduită de catre Libraria Humanitas, situată pe Strada Nicolae Bălcescu, nr. 16, Sibiu.
Întâlnirea este urmată în data de 29 martie de un workshop introductiv în metoda “Călătoria”, detaliile regăsindu-se la acest link:
http://coachingforchange.ro/workshop-introductiv-in-metoda-calatoria-sibiu-28-si-29-martie/

Pentru înscriere, te rugăm să completezi formularul de înregistrare de la acest link https://docs.google.com/forms/d/1qfXUt3OBllsw95VD384AnKHUQ8Kglq8RXhhXYyrMyis/viewform

Brandon Bays, Călătoria, humanitas, sibiu