Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

La pas pe coasta Atlanticului – Maroc 2015

La pas pe coasta Atlanticului – Maroc 2015
La pas pe coasta Atlanticului - Maroc 2015

When

14/03/2017    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Louis Purple Showroom
Ioan lupas nr 14, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
Despre provocări, aşteptări şi descoperiri când iei la pas Coasta Atlanticului. Ai zice că Marocul este o ţară unde ai să mori de cald şi nicidecum nu-ţi trece prin cap să-ţi iei o umbrelă; şi nici haine groase, evident. Ei bine, Coasta Atlanticului cere să îţi dezvolţi nişte abilităţi nebănuite de meteoreolog, googling şi vizitat cu jumătatea de oră. Casablanca, Rabat şi Tanger sunt doar cele mai renumite porturi de la Atlantic, dar aşezările mici şi înghiţite de negura timpului, şi de apele oceanului de altfel, dezvăluie un Maroc diferit, profund marcat de influenţe străine, o gastronomie pe bază de peşte absolut fenomenală şi o efervescenţă molipsitoare pe străzile înguste şi labirintice.

Video-proiecţia de pe Coasta Atlantică a Marocului este un prilej de a lua contact cu ceea ce înseamnă această ţară – cultură, oameni şi, nu în ultimul rând oceanul învolburat. Această incursiune are însă şi o motivaţie intrinsecă, aceea că dacă poţi visa la ceva, chiar poţi realiza acel lucru. Nu este numai o vacanţă în acel loc, ci este şi o călătorie interioară, inevitabil cu nişte lecţii de viaţă.

Cu cine?

Iuliana călătoreşte de când se ştie, dacă nu pe mări şi continente, atunci cu gândul prin locuri noi pe unde vrea să ajungă. În viaţă se ghidează după motto-ul lui Khalil Gibran: „We live to discover beauty. All else is a form of waiting.” Prin călătoriile sale doreşte să aducă în lumină individualitatea umană, fiecare om fiind caracterizat de un stil propriu de a călători, autentic şi în afara oricăror graniţe. Consideră călătoriile o bună ocazie de dezvoltare personală, însoţite de clasicul clişeu ’ieşirea din zona de confort.’

Iuliana s-a focalizat în ultimii 10 ani asupra aspectelor de patrimoniu cultural, având la bază formaţia de arhitect, cu specializarea pe monumente istorice. Membră în diferite organizaţii de cultură şi turism, şi-a susţinut doctoratul în domeniul turismului cultural. Este travel writter la platforma Arrivedo, scrie la revistele Capital Cultural şi la LiterNet pentru rubrica de articole de călătorie, precum şi în revistele Sonderers şi Inside Himalayas. Prin articolele sale îşi propune să motiveze oamenii să călătorească şi să se descopere prin intermediul călătoriei.

Iuliana are în plan să ajungă în Iran în 2017 şi, de ce nu, să traverseze de acolo cumva mai departe spre Oman. Este doar o idee deocamdată, dar …

Dacă vreţi să ştiţi unde se afla ultima oară, îi puteţi urmări călătoriile pe:

Facebook: https://www.facebook.com/travelingauthentic
Instagram: https://instragram.com/authentictravels
Twitter: https://twitter.com/IulianaTravel
Blog: https://www.travelingauthentic.com

Iuliana împărtăşeşte din pasiunea sa şi cu incubator107 Sibiu.

Cu ce?
Cu curiozitate şi pofta de a vedea poze, chef şi interes de a auzi poveşti de pe alte meleaguri, şi dispoziţie de a asculta ritmuri marocane.

Când?
14 martie, orele 18:30 – 20:00

Unde?
Louis Purple Showroom – Ioan Lupas Nr. 14 (Parcul Astra)
https://www.facebook.com/pages/Louis-Purple-Showroom/390153251352512

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten!
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10 lei.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9ZueciziAS1wg1oxobVJjJT-7TshRRlka61G7v6Ia30o4Lg/viewform

La pas pe coasta Atlanticului - Maroc 2015

Read also x