Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Maratonul Internațional Sibiu 2020

Maratonul Internațional Sibiu 2020
Maratonul Internațional Sibiu 2020

When

30/05/2020    
8:00 AM - 8:00 PM

Where

Piata Mare Sibiu
Piata Mare, Sibiu

Event Type

Loading Map....

În ultima sâmbătă a primăverii, Sibiul se pune în mișcare la cea de-a noua ediție a Maratonului Internațional Sibiu. Așteptăm alergători profesioniști și amatori, copii și adulți, ONG-uri, voluntari, instituţii publice şi companii locale – toată lumea care își propune să contribuie la schimbarea comunității și să iasă din zona de confort.
____________________

𝗖𝗲 𝗰𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗮𝗶 𝗹𝗮 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗲 𝗰𝗮𝘂𝘇𝗮̆ 𝗽𝗼𝘁̦𝗶 𝗮𝗹𝗲𝗿𝗴𝗮?

Amintim că ai de ales din 54 de cauze, pe care te invităm să le citești cu atenție. În ceea ce privește cursele, te așteptăm indiferent dacă ești alergător amator sau profesionist – important e să vrei să-ți depășești limitele.

𝗣𝗼𝘁̦𝗶 𝗼𝗽𝘁𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂:
• Crosul Visma (5km);
• Zacaria 10K (10km)
• Maraton Continental (42 km);
• SemiMaraton (21 km);
• Marquardt TeamRun (ștafetă 4×5,3km);
• Squad Race;
Și, desigur, așteptăm picii la Cursele Copiilor.

Pentru detalii despre cauze, trasee și curse, dar și alte informații, dă o tură pe www.maratonsibiu.ro și pagina noastră de facebook.
____________________

𝗔𝗹𝗲𝗮𝗿𝗴𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲 𝗰𝘂 𝘀𝗽𝗿𝗶𝗷𝗶𝗻𝘂𝗹 𝗚𝗮𝗺𝗮 𝗜𝗧

În acest an, partenerul nostru Gama IT încurajează participarea familiilor la maraton și acoperă taxele de înregistrare pentru 100 de copii din familiile care se înscriu în formulă completă / extinsă: ambii părinți sau un părinte, în cazul familiilor monoparentale, și un copil* (se acoperă taxa pentru un copil per familie, pentru a le permite cât mai multor familii să beneficieze de facilitate). Dacă dorești să beneficiezi de taxa gratuită, te rugăm să ne trimiți un email cu detalii pe inscrieri@maratonsibiu.ro, după ce te înscrii și îți achiți taxele / taxa de participare și îți înscrii copilul, iar noi vom valida taxa acestuia.
____________________

𝗩𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗹𝗲𝗿𝗴𝗶 𝗶̂𝗻 𝗱𝗶𝗮𝘀𝗽𝗼𝗿𝗮?

Vrei să alergi pentru una din cauze, dar nu poți ajunge la Sibiu în ziua evenimentului? Te invităm să te alături prietenilor noștri din diaspora și să alergi indiferent unde te afli.
____________________

𝗗𝗲𝘃𝗶𝗻𝗼 𝗳𝘂𝗻𝗱𝗿𝗮𝗶𝘀𝗲𝗿

Pe lângă faptul că 50% din taxa de alergare pe care o achiți merge direct către cauza aleasă, poți ajuta echipa să-și atingă obiectivul devenind fundraiser și convingânduți prietenii să te susțină.
____________________

𝗧𝗲𝗺𝗮 𝗲𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗲𝗶

Încă de la început, am încercat să construim și să creștem evenimentul în jurul unor valori în care credem. De-a lungul timpului am încercat să ne setăm și câte o temă-direcție a ediției, care să reflecte anumite valori sau mesaje importante pe care doream să le aducem mai aproape de participanții la maraton. În acest an, punem lentila pe problema reducerii consumului de plastic. Ne vom tot auzi pe parcurs cu idei despre asta.
____________________

𝗣𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗰𝗮̂𝗻𝗱 𝘁𝗲 𝗽𝗼𝘁̦𝗶 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲?

Termenul limită pentru înscrierile alergătorilor este 𝟭𝟭 𝗺𝗮𝗶, ora 23.59, iar susținerile vor putea fi înregistrate până în data de 1 iulie 2020.
____________________

Cea de-a noua ediție a Maratonului Internațional Sibiu este organizată de Fundatia Comunitara Sibiu, în parteneriat cu Grey Projects, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și cu sprijinul partenerului principal tradițional Visma Software Romania.
____________________

NB: Dat fiind că de ceva vreme lumea se confruntă cu virusul COVID-19 și destule evenimente își reanalizează programele și modurile de desfășurare și ținând cont de faptul că și evenimentul nostru aduce în același loc câteva mii de oameni în același interval de timp, vom monitoriza evoluția virusului în zonă și vom analiza potențialele riscuri pentru participanți, indiferent dacă sunt alergători sau oameni dragi care vin pe traseu să-i susțină. Momentan, am creat o pagină cu câteva informații utile privind virusul și situația unor evenimente a căror activitate a fost pereclitată. În cazul în care intervin careva modificări în programul sau modul de desfășurare al Maratonului, vom reveni cu detalii pe toate canalele noastre de comunicare. Mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să stați pe aproape!

Foto: Paul Bălă

Read also x