MASTER & DEHUMAN @ Oldies Pub


MASTER & DEHUMAN @ Oldies Pub
Loading Map....


Data: 17/12/2013
Ora: 9:00 PM - 11:30 PM
Locatia: Oldies Pub - Live Music


Adauga in Google Calendar


Transilvania Tattoo Rock Division, Rock FM, Sibiu Bike Show si Transilvania Rock Society va invita Marti 17 Decembrie incepand cu orele 21:00 in Oldies Pub Sibiu pentru concertul DEATH METAL al anului:

– DEHUMAN (BE/opening act) – DEATH METAL – https://www.facebook.com/dehumanDM

– MASTER (USA/headliner) – OLD SCHOOL DEATH METAL – Trupa legenda Old School Death Metal din SUA in frunte cu legendarul Paul Speckmann (deasemenea membru fondator al formatiei Death/Thrash Metal ABOMINATION) vor concerta in silul lor specific in premiera la Sibiu. Cu radacinile in Chicago 1983 in fosta trupa Warcry, renumita in Death Strike si apoi in incarnarea finala si actuala MASTER este o trupa de referinta in istoria death metal cu 11 albume la activ, cel mai receent fiind The Witchhunt (2013) album care va fi promovat in cadrul acestui concert.
O sansa pentru toti amatorii de metal extrem din Sibiu!!!
http://www.master-speckmetal.net/
https://www.facebook.com/pages/Master/18521536017

PRET BILET: 20,00 RON

Biletele se pot achizitiona la Oldies Pub in seara evenimentul sau in prealabil de la studio-ul TRANSILVANIA TATTOO (Str.Nicolae Balcescu, nr.1, Sibiu). Daca achizitionati biletul de la studio veti primi si un voucher in valoare de 20,00 lei care poate fi folosit pentru un discount la tatuaje sau piercing. Va asteptam!

2013-12-Oldies-DeathMetal

Death Metal, DEHUMAN, MASTER, Oldies Pub - Live Music, Transilvania Tattoo