Mindfulness prin culoare: timpul

Mindfulness prin culoare: timpul

When

09/11/2016    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Hug the Mug
Nicolae Blacescu nr. 20, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
Descoperă conceptul de mindfulness prin culoare, conectează-te cu prezentul, oferă atenție gândurilor și trăirilor, acceptă-le și descoperă iubirea de sine și beneficiile pe care aceasta le aduce vieții tale!

Ce descoperi în acest atelier?
• Ce înseamnă pentru tine timpul?
• Care sunt valențele timpului pentru tine?
• Cât timp are o zi ori cât timp ar putea avea o zi?

Culoare și desen, stres și stare de bine, conștient și inconștient, alb și negru, conectare cu sinele, conectare cu exteriorul, acum și aici.

Nu trebuie să fii priceput în ale desenului, e nevoie să îți dai voie să fii prezent și să te bucuri! Prețuiește-te, meriți!

Cu cine?
Codruța Beu – „sunt trainer, psihoterapeut în formare integrativă, event planner – trăiesc un vis pe care îl construiesc de aproape patru ani de zile. Activitățile mele se transformă în proiecte de suflet care cresc în fiecare clipă prin entuziasm, provocări și recunoștință. Facilitez programe de dezvoltare personală pentru copii și adulți sub formă de ateliere și cursuri, organizez evenimente tematice pentru oameni mari și mici:)

Printre cuvintele mele preferate se regăsesc: iubirea, armonia, psihoterapia, recunoștința, culoarea, unicitatea și provocările.

Abonează-te la atelierele de mindfulness prin culoare pe care le pregătesc pentru această toamnă! Așadar, te invit să descoperi ce îți propun: perspective unice pentru persoane unice!

Poți afla mai multe despre ideile pe care le promovez accesând paginile de facebook Thea Events, incubator107 Sibiu, Star Kids Center.”

Cu ce?
Cu încredere, curiozitate și dorința de autocunoaștere prin culoare și cu câteva creioane colorate – adu cu tine colorile tale preferate.

Când?
Miercuri, 9 noiembrie, 18:30-20:00

Unde?
Hug the Mug

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD7iCDe53fW96ZOTjIucD-5Qe6XnU7NV0vLmXiChAWiDCEYA/viewform

Întreabă echipa incubator de voucherele incubator și poți beneficia de reduceri și gratuități la serviciile oferite de partenerii și colaboratorii noștri!

Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10 lei.

mindfulness-prin-culoare-timpul